SHERIDERSSKIShredSisters går anden sæson i møde

Sofie Ærthøj5 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2016/11/shredstignes2-1-1024x690.jpg

På trods af sommeren er ShredSisters ikke gået i glemmebogen, tværtimod. ShredSisters, som på godt et år er vokset markant, står nu klar til at tage hul på anden sæson som værende Danmarks eneste skiklub kun for piger. Vi har taget en snak med ShredSisters’ skifter Katrine Møller Jensen om klubbens planer for den kommende sæson, samt hvorfor piger med passion for sne skal overveje at blive medlem.

 

shredstignesPåsketur med Shredsisters i Tignes under Freeride DM 2016

 

Kan du kort beskrive hvad ShredSisters er, hvis det skulle være gået nogen hoved forbi?

ShredSisters er kort fortalt en skiklub under Danmarks Skiforbund for seje, eventyrlystne kvinder i alle aldre. Det er bevist at piger og drenge lærer forskellige – også når det kommer til ski. Og da skiverdenen er domineret meget af mandlige atleter og coaches, er ShredSisters et alternativ, hvor piger i alle aldre kan mødes, stå på ski og blive dygtigere i fællesskab med andre piger.Formålet er at skabe en fælleskab og netværk blandt danske kvinder med hang til ski og sne.

Vi mødes herhjemme til skitræning, sjove og inspirerende events og tager på ski sammen for at få fed og inspirerende undervisning af kvindelige instruktører.

 

ShredSisters går nu anden sæson i møde, hvilke planer har I for vinteren?

Vi gentager succesen med vores to skiture fra sidste år i den kommende sæson – en forlænget weekend til Åre i starten af februar, som allerede er fuldt booket, og uge til Tignes i uge 12 samtidig med Freeride DM. Konceptet er det samme på begge ture: Fed undervisning, skiløb og masser af godt selskab!

Ligesom sidste år afholder vi løbende diverse arrangementer, de næste er d. 24/11 til skislibningskursus hos Steep & Deep, og d. 25/11 tager vi ind og ser Between ved DAFF – en skifilm med en masse seje kvinder, lavet af Sandra Lahnsteiner.

Foråret kommer også til at byde på fede events, som endnu ikke er fastsatte – da vi selvfølgelig først skal nyde lækkert skiløb henover vinteren! Sidste år var der klatring, crosstræning, lavinekursus, skadeforebyggende kursus m.m. på programmet – det bliver en blanding af nyt og gammelt i den kommende sæson.

Det der er mest anderledes fra sidste år er at vi i år meget gerne vil have medlemmerne til selv at planlægge og arrangere diverse ture og events. Den sidste mandag i hver måned afholder vi ShredWorks, som er en arbejdsaften hvor man kan fremlægge gode ideer, få tips og sparing ,og ikke mindst mødes og hygge sig med andre skiinteresseret piger – alle er velkomne!

 

Find mere information om næste ShredWorks og deltag HER.

 

shredsare2ShredSisters i Åre i vinters

 

Hvorfor skal man vælge at blive en del af ShredSisters?

Man skal være en del af ShredSisters, hvis man gerne vil møde andre skitossede piger, som man kan dele sin passion med, og hvis man vil udfordres og inspireres på ski. Man joiner helt enkelt ved at melde sig ind i skiklubben og følger ellers bare med på facebook, hvor der løbende kommer events og info op!

Hvis man har lyst til at blive en del af ShredSisters kan man finde information om tilmelding på både ShredsSisters facebook og www.shredsisters.dk.

 

Læs mere om ShredSisters og klubbens events og ture på facebook HER.

 

 

Sofie Ærthøj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.