SKISNOWBOARDFreeride DM 2017 – er du klar?

Troels Iversen5 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/03/FreerideDM16_finale_TroelsIversen-210-1024x684.jpeg

Om en uge rejser vi tilbage til de sneklædte bjerge for at dække Peak Performance & Head Freeride DM 2017. Denne gang skal vi dog ikke mod det franske men mod de østrigske alper i Tirol, nærmere betegnet Fieberbrunn i Pillerseetal. Som det eneste danske medie har Riders.dk været med til de danske freeride mesterskaber siden starten tilbage i Les Deux Alpes i år 2008. Vi glæder os som altid til årets hyggeligste skievent.

Ny destination
For første gang i Freeride DM’s historie skal vi til en destination udenfor Frankrig. Fieberbrunn har dog afholdt Freeride World Tour og Freeride Junior Tour konkurrencer, så stedet er verdenskendt for deres fantastiske freeride terræn. Riders.dk var på besøg i området for to vintre siden, og vi var helt vilde med området. Du finder alt fra lækkert træskiløb til store bjergsider. Det er et frisk pust til Freeride DM, hvilket vi ser utrolig meget frem til at være en del af.

Dækningen på Riders.dk
Vi har flere Riders.dk folk tilstede i Fieberbrunn, så hold godt øje med vores sociale medier (Facebook og Instagram), hvor vi vil lave små interviews og updates inden du kan få det store recap med stort fotoalbum fra konkurrencen på www.riders.dk

Tilmeld dig Peak Performance & Head Freeride DM 2017 på http://www.freeridedm.dk/

 

 

 

 

Læs vores artikler fra tidligere danske mesterskaber i Freeride DM

Spektakulær finale til Freeride DM 2016

Dramatisk kvalifikation ved Freeride DM 2016

Helly Hansen Freeride DM 2015

Fantastisk finale til Freeride DM 2014

 

Dækningen af Freeride DM 2017 bliver præsenteret i samarbejde med F-stop og Hitcase

Fstop_Hitcase

Troels Iversen

Troels har været fast del af Riders.dk siden år 2006. Sidenhen har han rapporteret fra events og konkurrencer over det meste af kloden. Passioneret freeride skiløber og fotograf, der tilbringer flest mulige uger i bjergene hver vinter, hvor St Anton am Arlberg i Østrig er favoritten. Sommeren går med at surfe den danske vestkyst, eller rejser udenlands i søgen efter bølger. E: troels@riders.dk IG: iversentroels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.