SHERIDERSSKISNOWBOARDDM i Freestyle 2017 – det store overblik

Alexander Vissing5 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/04/IMG_6488-1024x683.jpg

For knap en uge siden dystede Danmarks bedste freestyle skiløbere og snowboardere om titlen som danmarksmester i henholdsvis Halfpipe, Big Air og Slopestyle. Vi har samlet alle resultater, billeder og videoer.

 

De officielle Danmarksmesterskaber i Freestyle ski og Snowboard var hvor første gang rykket til norske Geilo der i forgangene uge lagde sne til Danmarks bedste freestylere i de tre discipliner; Halfpipe, Big Air og Slopestyle. Udover det sportslige fokus, bød DM ugen traditionen tro på masser hyggesessions og socialt samværd med ligesindet.

Er du netop hjemvendt fra Geilo og savner en herlig uge i sneen? Eller var du nødsaget til at blive hjemme i det grålige Danmark og hungrer nu efter lækre billeder og video? Frygt ej, vi har samlet alt hvad der gik ned til DM 2017 i nedenstående artikler. Vi ses næste år!

 

DM i Freestyleski & Snowboard 2017 er i fuld gang!

Pool party og Girls session til DM i Freestyle

DM i Freestyle 2017 – Nye vindere i Halfpipe

Danmarksmestrene i Big Air fundet – resultater, billeder og video

DM i Slopestyle – resultater, billeder og video

 

 

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.