SKISNOWBOARDVerdens bedste freestyleskiløbere og snowboardere kommer til København

Alexander Vissing5 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/06/Copenhagen-Winter-Games-riders.dk_-1024x576.jpg

Til november kommer Danmark på verdenskortet når verdens absolut bedste freestyleskiløbere og snowboardere gæster København for at køre på den største rampe bygget nogensinde.

 

Det har længe været en våd drøm for danske snehungrende fans, at København før eller siden skulle lægge stillads til en Big Air konkurrence for internationale freestyleski- og snowboarderatleter. I går blev det så endelig officielt, Copenhagen Winter Games kommer til B&W Hallerne i København d. 3.-4. november 2017. Billetsalget åbner ifølge arrangørerne i midt juli, og de mange tusinde tilskuere har noget at glæde sig til når verdens bedste freestyleskiløbere og snowboardere vil smide deres vildeste trick på den største rampe bygget til Big Air nogensinde.

 

Det bliver uden tvivl et godt efterår. Stay tuned her på Riders.dk hvor vi løbende poster nye detaljer om Copenhagen Winter Games.

 

Følg med på deres Facebookside HER.

Tilmeld jer Facebook eventen HER.

Følg med på Instagram HER.

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.