SURFWAKEBOARDFestival med bølgeskum

Jonatan Skogberg4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/08/Alive17_Fredag_Strandbar1_Richo-13-1024x683.jpg

I sidste uge tog vi turen til Thy for at besøge Danmarks eneste musikfestival med surf og vandsport på programmet. Den nu snart ti år gamle festival inviterer over tre dage sit publikum på en bid af det lokale og enestående Thy. Vi var med i Klitmøller, hvor tømmermændene blev kureret med saltvand og solskin.

Tæt på, hvad må betegnes som det danske surf mekka, finder du Alive Festival. En festival hvis fokus og ambitioner strækker sig langt ud over musik og kolde fadøl. Her få gæsterne mulighed for at tage på vandreture i nationalparken, spise frokost på lokale bondegårde, og hvad vi finder mest interessant, de inviterer alle gæsterne med til Cold Hawaii for at prøve kræfter med de lokale bølger.

Festivallen, der igen i år løber over tre dage (17-19 august), er gæstet af omkring 2000 festglade mennesker. Nikolaj Bøgh fra festivalens ledelse fremhæver, at ”det lokale er i den grad bærende for festivalen, vi er omgivet af så mange fantastiske muligheder her i Thy, så det er en helt naturlig ting netop at inddrage elementer som surf”. Fredagens surf arrangement var blot et af de enestående tilbud, som festivalgæsterne kunne vælge. Lørdag var der nemlig både mulighed for wakeboarding i Thy Cablepark og undervisning i SUP med Viking Adventures – Casper Steinfath’s egen surfskole.

Som gæst hos festivalen giver din billet adgang til alle de fantastiske events. Du har muligheden for at prøve kræfter med surf og opleve tidens nye toner med Cold Hawaii-øl i hånden. Vi er fans!

 

Læs meget mere om festivalen her!

http://alivefestival.dk/

Jonatan Skogberg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.