PULSSHERIDERSSKISNOWBOARDSå er det igen tid til Din Camp uge 42!

Marie Tvarnø5 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/08/Din-camp-PM-1024x682.jpg

Af Laura Kornerup

Kalenderen siger den 31. august, hvilket betyder, at vi nærmer os efteråret med hastige skridt og med efteråret kommer efterårsferien i uge 42 og endnu en gang har Playground SNOW sørget for, at du kan komme med på DIN CAMP!

Fællesbilledet fra sommerens Din Camp i Tignes // Foto: Emil Møller

I uge 42 får du den ultimative mulighed for at få en action-præget, anderledes, lærerig og fed efterårsferie i de østrigske Alper, nærmere bestemt Hintertux.

5 af dagene vil du blive undervist i freestyle ski eller snowboard af nogle af Danmarks absolut bedste freestyle skiers og snowboarders. Udover den kreative og udfordrende undervisning i snowparken, vil du også få trampolin- og videotræning.

På Din Camp er det også rigtig vigtigt, at man har det sjovt, så derfor vil der også være en masse eftermiddags- og aftenaktiviteter, såsom spil, lege, film m.m.

 

Tager du med på Din Camp? – Så vil du få en efterårsferie udover det sædvanlige, og det vil helt sikkert være en tur, du aldrig vil glemme!

 

Hvad: Camp med henblik på freestyleski og -snowboard

Hvor: Hintertux, Østrig

Hvornår: Uge 42 (Fredag 13. oktober til søndag 22. oktober)

 

Foto: Emil Møller

Din Snow Camp

– Er en freestyleski og -snowboard camp, hvor det hele handler om at udvikle sig i snowparken alt imens man har det sjovt med ligesindede.

Din Camp er for dig, som er fyldt 14 år og gerne vil udvikle dig i snowparken. På Din Snow Camp får du undervisning af Danmarks mest kompetente trænerteam, og de står klar til at lære dig en masse nye og fede tricks i snow parken.

Din Snow Camp holder til i Betterpark Snowpark på Hintertuxer Gletsjeren, ved Mayerhofen i Østrig.

Betterpark har et væld af både små og store hop, samt lette til teknisk svære obstacles, så der vil altid være noget, som passer lige præcis til dit niveau.

 

Har du aldrig prøvet kræfter med freestyleski eller –snowboard? – så fortvivl ej! Din Camps professionelle trænerteam tilbyder undervisning til alle niveauer, om du er begynder, øvet eller ekspert.

Lyder Din Camp lige som noget for dig? Så kan du finde meget mere info her: 

Og tilmeldingen til Din Camp uge 42 foregår her!

 

Tilmeldingsfrist 22. september 2017

Din Camp ser frem til at have dig med i sneen i uge 42!

 

Følg Playground SNOW på Facebook her og Instagram her !

Marie Tvarnø

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.