SKISNOWBOARDSURFNy spiller på det danske rejsemarked for sne og vand

Redaktionen4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/09/BTS_ridersdk-1024x681.jpg

I en tid hvor jagten på unikke rejser bliver større og verdenen mindre, ses der i stigende grad fokus på action sport camps fra rejseselskaberne. Nu melder en ny spiller sig klar på det danske marked, Beyond the Standard.

Det ungarske selskab ”Beyond the Standard” har åbnet kontor i København og satser nu på sende danskere med passion for surf, ski, snowboard og sågar motorcykler ud på eventyr rundt omkring i verdenen, hvor man i bedste camp stil ligeledes har mulighed for at møde ligesindet samt udvikle sine færdigheder på en af de i alt syv årlige camps.

 

 

Både forventede og overraskende camps

Tages der i kig på porteføljen af camps, indeholder den både i Riders.dk-kendte destinationer samt nye interessante områder. Marokko der har været velbesøgt af redaktionen igennem det sidste år, og lægger vand til efterårets første camp, hvorefter Sri Lanka og især marts surf camp i Panama virker som rigtig interessant.

 

 

For de snehungrende er der både en klassisk snow camp i de franske alper i Januar samt en gletsjertur til Dachstein til i juni. Det er dog turen i Marts som springer i øjnene, hvor den forholdsvis ukendte italienske freerideperle, Sülden, byder velkommen til en freeride camp med alt ved det indeholder af bjergguide, sikkerhedskurser m.m.

 

 

Dobbeltinteresser giver fordele

Beyond the Standard lader til at have ramt en simpel men velfungerende model. Deres camps bygger på små grupper til en stærk konkurrencedygtig pris. Det mest interessante initiativ synes dog uden tvivl at være ”Beyond The Standard World Pass”, et pas man får udleverede ved første camp. Ved hver camp får man herefter et stempel, og jo flere stempler man har desto større rabat fås på den efterfølgende camp. Så hvis man har interesse for vand i både flydende og frossen form, er der altså rabat at hente allerede efter første sne eller surf camp.

Det bliver spændende at følge den nye spiller på markedet, og har man selv lyst til at prøve kræfter med deres camps kan man læse mere på beyondthestandard.com eller på deres Facebookside lige HER.

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.