PULSSHERIDERSSKISNOWBOARDGoPro lancerer revolutionerende nyheder

Redaktionen5 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/09/01_GoPro_Hero6Black_Buy_Carousel1_Desktop-1024x580.jpg

Riders.dk var inviteret med til den danske GoPro product launch i hjertet af København i torsdags.

Omkring 15-20 pressefolk, fagfolk og ambassadører var samlet på Hotel Phoenix i Bredgade i København, hvor den internationale lancering blev fulgt tæt direkte fra Californien. Hele tre nyheder blev introduceret, HERO6, Fusion VR og Karma.

HERO6 black

Det nye GoPro HERO6 Black er spækket med funktioner. En 4K60 billedkvalitet, den nye GP1-processor, high-definition billedstabilisering og double-performance ydeevne gør det utrolig let at optage spektakulære videoer. Den nye GP1 chip leverer en dobbelt så hurtig ydeevne, sammenlignet med HERO5 Black kameraet. En mere kraftfuld 4K billedbehandling og en mere strømlinet betjening gør, at HERO6 action-kameraet er både enkelt og hurtigt at bruge.  HERO6 kameraet er vandtæt helt ned til 10 meters dybde, så du kan bevæge dig fra land til vand uden først at skulle påmontere et beskyttende vandtæt etui. Avanceret reduktion af vindstøj og forbedret digital billedstabilisering minimerer sløring på billeder forårsaget af rystelser samt den forstyrrende lyd af vind. Touch-zoom i kombineret med one-button betjening giver dig et kamera, som er enkelt og intuitivt at bruge, når adrenalinen er på sit højeste. Få fokus på selv de små detaljer i dine videoer med Slo-Mo Pro-funktionen.  Slo-Mo ødelægger ikke kvaliteten og kan gemmes i 4K kvalitet med 60fps eller 1080p med utrolige 240 fps.

 • 2x performance (iht. GoPro HERO5)
 • 4K 60F og 1080P 240F
 • GP1 chip med optimeret billedkvalitet (12MP)
 • Vandtæt til 10 meter (med hus ned til 60m)
 • Voice command
 • Touch display
 • Pris: 4499,- DKK

Vi har været så heldige at få et HERO6 til rådighed som vi kommer til at bruge her på Riders.dk til kommende artikler. Efter et par dage med kameraet i hånden, har vi kun en ting at sige; “at man kan lave så godt et kamera, der er kompakt, vandtæt, stabilt og rubust, er vildt”!

Her kan du se launchen med founder og CEO, Nick Woodman fra GoPro’s HQ i Californien

GoPro Fusion

Nyeste skud på stammen fra GoPro er Fusion, 360 graders VR kamera der får vinker frem du aldrig havde troet var muligt med et så lille kamera som dette. Vi har endnu ikke testet denne model, men glæder helt vildt til at få det mellem hænderne.

 • 360 grader VR kamera
 • Billedestabilisering
 • Pris: 5899,- dkk

GoPro Karma

“It’s more than a drone”, som deres slogan siger. Vi fik ikke lov at teste dronen, da vi stod i midten af København, men fik lov til at se den og røre den. Det som imponerede os mest var, at hvor du med andre droner (feks. DJI, kun har en drone, får du her også har en gimbal, som kan bruges til normale optagelser. Dertil har den masser af funktioner der giver verdensklasse skud i kassen, eks. follow-me, så du kan cykle, svømme, surfe, med dronen hængende over hovedet på dig. Det er fedt!

 • Kompatibelt med HERO6, HERO5 og HERO4
 • 3 i 1: drone, gimbal og kamera i et.
 • Pris fra: 7999,- dkk

 

Kilder: GoPro.com, Elgiganten.dk, DZdistribution.dk, Youtube.com

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.