SKIKom til Danmarkspremiere på ”This Is Home”

Alexander Vissing3 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/10/TIH_FACEBOOK_EVENT_TEMPLATE_edge_2-1024x585.png

Det schweiziske skimærke følger op på deres prisbelønnet webisodes ”We Are The Faction Collective” og bringer deres første skifilm i fuld længde. Riders.dk inviterer til gratis Danmarkspremiere, tirsdag d. 24. oktober i Nautic i København.

Faction har efterhånden markeret sit værd som den foretrukne ski under et hav af verdens bedste atleter, fra den franske skilegende Candide Thovex, til stilikonet Adam Delorme til det 15-årige stortalent Kelly Sildaru. Som opfølgning på de prisvindende webisodes ”We Are The Faction Collective” der er blevet set over 4 millioner gange, er det schweiziske skimærke nu klar med deres første skifilm i fuld længe, ”This is Home”.

Tirsdag d. 24. oktober afholder Riders.dk i samarbejde med Faction og Nautic i København, danmarkspremiere på ”This is Home”, en film der skildre Faction atleterne på deres respektive hjemmebjerg og hvordan de netop tolker meningen med deres hjem.

 

 

Vinteren er lige om hjørnet, så grib de venner og kom til en hyggelig aften i skiløbets tegn med andre snehungrende mennesker. Det vil være muligt at vinde fede præmier (bl.a. en Faction Prodigy 1.0 ski), og så er der selvfølgelig gratis entré. Vi ses!

 

Hvad: Danmarkspremiere på ”This Is Home”

Hvor: Nautic, Surf & Ski (Blegdamsvej 60, 2100 København Ø)

Hvornår: Tirsdag d. 24. oktober kl. 18.30 – 21.30

Tilmeld jer her: facebook.com/events/135444137088417

 

 

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.