SKI & SNOWBOARDCopenhagen Winter Games AFLYST

Jens Peter Frederiksen5 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/10/CWG-aflyst-1024x593.png

En trist nyhed er lige tikket ind i vores mailbox. Copenhagen Winter Games 2017 er aflyst.

Pressemeddelelse, den 24. oktober 2017

På grund af manglende billetsalg har arrangøren i dag besluttet at aflyse Copenhagen Winter Games. Arrangementet skulle have været afholdt den 3.-4. november i København.

Det er i dag blevet besluttet, at Copenhagen Winter Games er aflyst. Aflysningen skyldes manglende billetsalg. Arrangementet var planlagt til at blive afholdt fra fredag den 3. november til lørdag den 4. november i København.

Intentionen med Copenhagen Winter Games var at skabe en verdensbegivenhed, hvor omdrejningspunktet skulle være FIS Freeski and Snowboard World Cup og OL-kvalifikationerne for skiløbere og snowboardere i disciplinen BIG Air. Samtidig skulle det sportslige kombineres med det bedste inden for musik og street food, så arrangementet ville være en decideret kulturfestival.

Initiativtager Michael Fugmann udtaler:

”Det er med stor beklagelse, at vi ikke kan gennemføre arrangementet på grund af manglende billetsalg. Vi har forsøgt at skabe en ny type arrangement, som skulle forene det bedste fra sportens og kulturens verden, men vi har måttet indse, at billetsalget slet ikke er tilfredsstillende. Derfor har vi været nødt til at trække i bremsen nu og aflyse arrangementet.”

 

Folk der har købt billet til arrangementet, skal henvende sig direkte til Ticketmaster.

Jens Peter Frederiksen

Har været en on-and-off del af Riders.dk siden 2011. Jens Peters passion findes i hovedsageligt i skisporten hvor freeride fylder mest. Dog er surfing begyndt at fylde mere og mere. Jens Peter har en kandidat fra CBS og arbejder til daglig med marketing. E: jens@riders.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.