SKI & SNOWBOARDÅbne skiområder i Alperne

Jens Peter Frederiksen5 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/04/47_AV_Nendaz-1024x683.jpg

Det har de sidste par dage sneet kraftigt i Alperne og især den nordlige del har fået meget sne. Langt de fleste åbne områder er områder med gletsjere og forholdene byder endnu ikke på det vilde offpiste skiløb. Husk altid at tjek lokale vind- og vejrforhold, da der kan forekomme ændringer i forhold til åbningstider.

Vi bringer her en kort oversigt om de områder der allerede er åbne og dem der åbner snart.

Allerede åbne:

Åbner snart:

Jens Peter Frederiksen

Har været en on-and-off del af Riders.dk siden 2011. Jens Peters passion findes i hovedsageligt i skisporten hvor freeride fylder mest. Dog er surfing begyndt at fylde mere og mere. Jens Peter har en kandidat fra CBS og arbejder til daglig med marketing. E: jens@riders.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.