PULSSKI & SNOWBOARDBlack Friday gør vinteren federe

Redaktionen5 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/11/blacksnowdk-blackfriday-ridersdk-1024x579.jpg

Black Friday har efterhånden gjort sit indtog i Danmark. Og netop i år bliver det lidt sjovere for skiløbere, snowboardere og mountainbikere. Blacksnow.dk gentager atter successen med skarpe priser på alt i butikken!

Vintersæsonen har aldrig været nærmere. For mange betyder det at det er tid til at geare op med nyt grej så man er klar til at gå ekstra dybt i pudderet og et nyk længere ned af landingen på kickeren. Black Friday er derfor en oplagt dag at gøre sig disse indkøb! Det amerikanske fænomen har efterhånden slået sig fast på det danske marked, og til stor glæde for alle vinterelskere, så gentager Blacksnow.dk atter successen i år !

Blacksnow.dk kører derfor 20% rabat på alt i butikken, samt 75% på udvalgte varer. Og det bedste ved det hele? Det starter allerede i dag torsdag kl. 18.00 og varer frem til midnat fredag.

Hold dig opdateret på dagen samt se hvad der kommer af tilbud HER.

 

ARTIKLEN ER SPONSORERET AF BLACKSNOW.DK

 

 

 

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.