/På ski fra München

På ski fra München

Af Jens Peter Frederiksen

Som udvekslingsstuderende i München står bjergene (på en dag med godt vejr) i baggrunden og lokker. De tætteste bjerge er der ikke lagt til fra München, og man skal heller ikke køre længere end halvanden time før man kan klikke i bindingerne i de første større skiområder i de Østrigske alper.

Det er klart nemmest at have bil, da det åbner op for mange flere områder – dem der er tættest, og hurtigst at komme til er i Wilder Kaiser- og Zillertalbjergene. For mit vedkommende kan jeg tage fra min lejelighed i München klokken 7.30 og være klar når lifterne åbner klokken 9, hvis altså trafikken tillader det. Hvis man ligesom alle andre i München tager på ski i weekenden, kan der godt være kø både ud og hjem.

Her følger en lille billedeserie af en endagsskitur med afsæt i München.


Klokken 7.00 – Klar til afgang, afhentning klokken 7.30

 

Lidt over klokken 9 – fremme i Ellmau og klar til en +7 graders pistefræserdag

 

💨

 


Den er ikke for køn – men Germknödel holder 100!

 


Den sidste sol inden lifterne og pisterne lukker klokken 16

 

STAU – Kø på en af indfaldsvejene til München

 


Klokken 21 – Hjemme igen, efter motorvejsmad og en radler på apresski, jeg kan lige nå at læse lidt..

Har været en del af Riders.dk siden 2011. Jens Peters passion findes i hovedsageligt i skisporten, hvor freeride og freestyle fylder mest, dog er surfing begyndt at fylde mere og mere. Til daglig arbejder Jens Peter med Marketing og har en kandidat fra CBS. E: jens@riders.dk