SKI & SNOWBOARDPå ski fra München

Jens Peter Frederiksen2 år siden1 min

Som udvekslingsstuderende i München står bjergene (på en dag med godt vejr) i baggrunden og lokker. De tætteste bjerge er der ikke lagt til fra München, og man skal heller ikke køre længere end halvanden time før man kan klikke i bindingerne i de første større skiområder i de Østrigske alper.

Det er klart nemmest at have bil, da det åbner op for mange flere områder – dem der er tættest, og hurtigst at komme til er i Wilder Kaiser- og Zillertalbjergene. For mit vedkommende kan jeg tage fra min lejelighed i München klokken 7.30 og være klar når lifterne åbner klokken 9, hvis altså trafikken tillader det. Hvis man ligesom alle andre i München tager på ski i weekenden, kan der godt være kø både ud og hjem.

Her følger en lille billedeserie af en endagsskitur med afsæt i München.


Klokken 7.00 – Klar til afgang, afhentning klokken 7.30

 

Lidt over klokken 9 – fremme i Ellmau og klar til en +7 graders pistefræserdag

 

💨

 


Den er ikke for køn – men Germknödel holder 100!

 


Den sidste sol inden lifterne og pisterne lukker klokken 16

 

STAU – Kø på en af indfaldsvejene til München

 


Klokken 21 – Hjemme igen, efter motorvejsmad og en radler på apresski, jeg kan lige nå at læse lidt..

Jens Peter Frederiksen

Har været en del af Riders.dk siden 2011. Jens Peters passion findes i hovedsageligt i skisporten, hvor freeride og freestyle fylder mest, dog er surfing begyndt at fylde mere og mere. Til daglig arbejder Jens Peter med Marketing og har en kandidat fra CBS. E: jens@riders.dk

Xlife Media
C/O Republikken
Vesterbrogade 26
1620 København V
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout