PULSSKI & SNOWBOARDJBL Pulse 3 – klassens festlige dreng i sneen

Redaktionen5 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/02/JBL-riders.dk-2.jpg

En vandtæt højtaler med 12 timers batterilevetid samt 360 lysshow lyder umiddelbart som et interessant produkt. Så da JBL sendte deres Pulse 3 højtaler forbi os, fandt vi straks anledningen til at teste den i sneen.

Lige siden at freestyleskiløbere og snowboardere indtog snowparks verden over har musikken fulgt med. Et element der danner rammen om sporten, og som er med til at motivere folk til deres næste nye trick. Den teknologiske udvikling har gjort højtalerne mindre, batteritiden længere samt simpelt gjort det nemmere som rider at have musik med i sneen.

Da vi modtog JBLs nye flagskib ”Pulse 3”, benyttede vi derfor straks lejligheden til at teste den i det rette element på Gasværket i København.

 

 

De kolde facts

Først og fremmest er det rart at se en højtaler som opfylder det mest basale krav i sneen – JBL Pulse 3 er vandtæt. Derudover indeholder den alle de moderne features som du forventer af en transportabel højtaler; bluetooth og AUX opkobling, tilhørende mobilapplikation og op til 12 timers spilletid på en batteriladning.

Betjeningen fandt vi upåklagelig uden forstyrrelser af musikken, men dog stiller vi spørgsmålstegn ved den angivet spilletid. Efter fire timer ved Gasværket i -2 grader og blæst var batteriet næsten tomt, og det til trods for en moderat volumen. Lydkvaliteten er der dog ikke en finger at sætte på, som virker lækker og klar fra den 20W højtaler som Pulse 3 er udstyret med.

Slutteligt, så med over 20 cm i højden fandt vi højtaleren en smule stor og klodset hvis gerne man vil transportere den rundt på bjerget i sin rygsæk

 

 

Lys til (næsten) enhver lejlighed

Mest bemærkelsesværdigt ved JBL Pulse 3 er det 360 graders lysshow som højtaleren i høj grad slår sig op på. Via en knap eller den tilhørende applikation kan man skræddersy sit helt eget visuelle udtryk i takt til musikken. Et udtryk som toner frem via den store glasoverflade højtaleren besidder. Er det fedt? Det må du selv vurdere, om end det uden tvivl fungerer bedre som opvarmning i skihytten fremfor i dagslys hvor effekten er begrænset. Vi fandt heller ikke en intuitiv måde at slå det fra på, hvilket kunne have været rart i forhold til at spare batteriet i kulden. At man via applikationen ligeledes kan tilslutte op til 100 JBL højtalere samtidig vidner også i høj grad om at højtaleren er tiltænkt fest.

 

 

Den endelige dom

Der er ingen tvivl om at JBL Pulse 3 er et premium produkt der virker lækkert i hænderne, og som har en masse bekvemmelige features der fungerer til punkt og prikke. Vi fandt den dog en anelse så for stor til at slæbe med rundt på bjerget i rygsækken. Desuden er batteriet ikke særlig godt beskyttet mod kulde, så spilletiden forkortes væsentligt i koldt vejr.

JBL Pulse 3 egner sig derfor bedst i skihytten når der skal hygges efter en lang skidag eller når festen skal sparkes i gang på bedste hjemmediskoteksmanér.

 

Pris: DKK 1.999,-

Læs mere om JBL Pulse 3 HER.

 

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.