PULSSURFEt stykke vestkyst indtager København

Alexander Vissing4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/02/DSC_0062-1024x600.jpg

København er kommet en tand tættere på vestkysten da det jyske tøjmærke Lakor Soulwear slog dørene op for deres nye butik i weekenden.

Som trofast Riders.dk læser har du nok bidt mærke i det jyske livsstilsmærke Lakor Soulwear, som for over 10 år siden startede med at sælge livsstilstøj designet med kærligheden for havet, og især vestkysten.

Lakor har sidenhen åbnet fysisk butik med stor succes i Aarhus midtby, og nu er tiden altså kommet til København. På Elmegade 17 på Indre Nørrebro, kan Københavnere nu hands-on dykke ind i det fortyllige fisker- og surferunivers, om man skal klæde sig i den nyeste smarte termojakke og tophue, eller erhverve sig lidt specielt til aftenen i form af Hawainske øl eller snaps fra Nordisk Brænderi.

 

 

Så kig forbi butikken på Elmegade 17, 2200 København N samt husk at følge med på butikkens facebookside. Som altid kan man også altid orientere sig om de nyste produkter i deres webshop: www.lakor.dk

 

Vi ønsker teamet bag et kæmpe tillykke med den nye butik!

 

Alle billeder: Jens Peter Frederiksen / Riders.dk

Alexander Vissing

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.