SKI & SNOWBOARDRiders.dk MONEYFRAMES! er tilbage i 2018

Marie Tvarnø4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/04/graphics19_apr_2-1024x576.jpg

Vi gentager succesen og bringer Riders.dk MONEYFRAMES! tilbage i 2018! Allerede nu kan du begynde at klippe dine fedeste 15 sekunder sammen, og vi slutter sæsonen af med at hædre de absolut bedste på Søhesten d. 26. april.

 

Opdatering: tilmeldingen er nu åben på riders.dk/moneyframes

 

For fjerde år i træk hædrer  Riders.dk MONEYFRAMES! det bedste inden for danske ski og snowboardedits. Tilmeldingen åbner snarest, og vinderne hædres til Riders.dk MONEYFRAMES! Award Show torsdag d. 26. april (dagen før Store Bededag) på Søhesten i København, hvor vi samtidig holder et brag af en sæsonafslutningsfest.

Men hvad er Riders.dk MONEYFRAMES egentlig? 

Riders.dk MONEYFRAMES! er en videokonkurrence hvor den eneste regel er, at videoen skal have en varighed på 15 sekunder. Det handler om at udnytte hvert et sekund til det fuldeste, hvad enten dit talent er redigering, kreative ideer, bangeren tricks eller alle tre.

Riders.dk MONEYFRAMES! Award Show & Afterparty

Torsdag d. 26 april (dagen før Store Bededag) inviterer Riders.dk til fest på Søhesten i Indre København. Her skal vinderne af Riders.dk MONEYFRAMES! 2018 kåres og fejres. Tag dine venner under armen og join os til et brag af en aften!

Hvor, hvornår og hvordan?

  • Torsdag d. 26. April
  • Søhesten – Sølvgade 103, 1307 København
  • Fri entré – tilmeld jer Facebookeventen her.

Program for aftenen:

  • 20.00: Dørene åbner – Uddel high fives til dine venner! ✋
  • 21.30: Award Show – Vinderne offentliggøres og hædres. 🎥
  • 23.00: After Party – Very Vinyl med DJ Cars10 og Steen Rock spiller den op med funk, disco og hip hop til den lyse morgen. 🍻

 

Så sæt kryds i kalenderen og vi glæder at se jer til et brag af en afslutning på vinteren. Du kan allerede nu gå i klippeboksen men blot husk, at dit bidrag ikke må udgives før Riders.dk MONEYFRAMES! 2018. Mangler du inspiration, så se sidste års indsendte bidrag her, og genlæs artiklen med videoerne af sidste års vindere her.

 

Opdatering: tilmeldingen er nu åben på riders.dk/moneyframes

 

https://www.facebook.com/www.riders.dk/videos/10151555562424953

 

 

 

 

Marie Tvarnø

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.