PULSSKI & SNOWBOARDNy REDefined serie fra Douchebags

Marie Tvarnø4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/04/x_DSC2480-Redigera.jpg

For knap en måned siden lancerede det norske taskemærke Douchebags serien Friends and Family, som er en limited edition serie. Men allerede i dag skyder de igen nye tasker afsted.

Denne gang hedder serien REDefinied og består af 11 modeller – alt fra de velkendte Hugger’s og Big Bastard’s til de mere små og simple bagagetags, Expeditionist.

 

 

REDefined U11 – Limited Edition

Taskerne er lavet i det samme simple design, som vi har set med Friends and Family serien, men taskerne er denne gang i sort PU-læder med simple røde detaljer på. Det enkle design er noget de fleste kan lide, og når det oven i købet er sort, passer det til alle de andre tasker fra Douchebags, som vi rejser med.

 

 

Udover det enkle design kan man på taskerne også finde koordinaterne på Stadt i Norge, som var stedet hvor skiløberen Jon Olsson og produktingenøren Truls Brataas første gang mødte hinanden i 2009. De to er grundlæggerne bag de lækre rejsetasker og alt tilbehøret, og de har selvfølgelig sørget for, at taskerne passer til Jon Olssons velkendte Audi RS6.

Serien kommer kun i et yderst begrænset antal, så hvis I skal sikre jer en af de nyeste tasker, skal I være hurtigt ude.

Taskerne kan blandt andet købes hos Packyard og Blacksnow.dk.

 

 

 

 

Marie Tvarnø

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.