PULSSKI & SNOWBOARDNy REDefined serie fra Douchebags

Marie Tvarnø2 år siden1 min

For knap en måned siden lancerede det norske taskemærke Douchebags serien Friends and Family, som er en limited edition serie. Men allerede i dag skyder de igen nye tasker afsted.

Denne gang hedder serien REDefinied og består af 11 modeller – alt fra de velkendte Hugger’s og Big Bastard’s til de mere små og simple bagagetags, Expeditionist.

 

 

REDefined U11 – Limited Edition

Taskerne er lavet i det samme simple design, som vi har set med Friends and Family serien, men taskerne er denne gang i sort PU-læder med simple røde detaljer på. Det enkle design er noget de fleste kan lide, og når det oven i købet er sort, passer det til alle de andre tasker fra Douchebags, som vi rejser med.

 

 

Udover det enkle design kan man på taskerne også finde koordinaterne på Stadt i Norge, som var stedet hvor skiløberen Jon Olsson og produktingenøren Truls Brataas første gang mødte hinanden i 2009. De to er grundlæggerne bag de lækre rejsetasker og alt tilbehøret, og de har selvfølgelig sørget for, at taskerne passer til Jon Olssons velkendte Audi RS6.

Serien kommer kun i et yderst begrænset antal, så hvis I skal sikre jer en af de nyeste tasker, skal I være hurtigt ude.

Taskerne kan blandt andet købes hos Packyard og Blacksnow.dk.

 

 

 

 

Marie Tvarnø

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.