SKI & SNOWBOARDEfterskole DM i JIB vender tilbage

Redaktionen2 år siden1 min

Efter en stor succes i dets jomfruår vender Efterskole DM i JIB tilbage i 2018. Location er rykket fra SINE til Oure, og de mange deltagere kan se frem til et todages program.

Tirsdag den 22. og onsdag den 23. maj 2018, afholdes der DM i JIB på Oure Efterskole.  Arrangementet er et samarbejde mellem de største ski og snowboard efterskoler i landet, og derudover et kanon arrangement skolerne imellem, som vil fremme Freestyle Ski og Snowboard sporten i Danmark generelt.

I 2017 var det første gang der blev afholdt et lignende arrangement på SINE Efterskole, hvor der med stor succes var mere end 50 elever fra efterskolerne. Arrangørerne regner med at ca. 70 elever deltager i år, hvor konkurrencen bliver hård, da niveauet er blevet væsentligt højere siden sidste år.

 

Program

Tirsdag d 22/5
Kl.19.30: Aftentræning på Oure Jib Park for alle deltagerne

Onsdag d. 23/5
Kl. 08.30: Træning på Oure Jib Park for alle deltagerne
Kl. 10.00: Kvalifikation
Kl. 13.30: Finaler
Kl. 15.00: Præmieoverrækkelse

 

Fakta om Oure JIB Park 

I efteråret 2017 blev Oure JIB Park etableret, og eleverne på Oure har brugt den flittigt siden. JIB Parken er en af Danmarks største, og med mange obstacles, er det muligt at køre flere linjer. Parken er bygget på en eksisterende bakke, der samtidig er samlingen for en mountainbike bane, der har spor op og ned, ved siden af JIB parken.

 

Læs hvordan det gik til Efterskole DM i JIB 2017 lige HER.

Til sommer kan du komme på freestylecamp i Oure JIB Park – læs mere HER.

 

 

 

 

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.