SKI & SNOWBOARD5 grunde til at tage med til Dansker Dome

Alexander Vissing3 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/07/5grundeflyer-1024x683.jpg

Den 6. august lukker tilmeldingen til Dansker Dome. Hvis du af en eller anden grund ikke endnu har sikret dig din plads, kommer her fem årsager til hvorfor du må til tilmeldingstasterne hurtigst muligt.

Lørdag d. 11. august samler Skiklubben Hareskov og Riders.dk en manifæst af danske skiløbere og snowboadere i tyske Snow Dome, som atter i år byder på deres enorme sommerpark.

Tilmeldingen lukker d. 6. august, så husk at få sikret jer en af de 50 pladser. Hvis du af en eller anden mærkelig grund stadig skulle være tvivl om hvorvidt du skal tage med, så kommer her fem årsager til hvorfor Dansker Dome bør være sommerens højeste prioritet.

 

1. Shred verdens største indendørs snow park

Sommerens snow park i Snow Dome af verdens største indendørs af slagsen, og indeholder hele 21 obstacles og fire kickers fordelt over fire linjer i alle niveauer.

 

 

 2. Mærk kold vintersne midt i sommervarmen

Selvom at høj sol og blød slush er lækkert på sommergletsjerne er der bare noget helt særligt over kold vintersne i et klima permanent på -2 grader, og det leverer Snow Dome.

 

 

3. Deltag i den første manifæst i 10 år

Vi skal faktisk omkring et årti tilbage i tiden før der sidste gang blev holdt danske Snow Dome ture af denne størrelse. Vær med til at skrive historie og fejr opblomstringen af det danske freestylemiljø, uanset om du er hardcore railrotte eller aldrig har slidet en boks før.

 

 

4. Alle er velkomne

Om du ønsker at få finpudset railteknikken, eller måske går med en drøm at prøve kræfter med freestyleski eller snowboard for første gang, så er der plads til alle til Dansker Dome. Få inspiration fra hinandens tricks og mød nye ligesindet fra miljøet.

 

 

5. Du finder ikke en skarpere pris

595 kroner. Det er alt du skal slippe for at blive fragtet fra København til Snow Dome , have en herlig dag i sneen, og blive fragtet retur igen. Det bliver ikke meget billigere, og er vel næsten årsagen i sig selv til at du bør sikre dig din plads nu.

 


Alexander Vissing

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.