SKI & SNOWBOARDBliv parkshaper i Ringkollen Parken

Redaktionen3 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/08/Ridersdk_ringkollen-shaper-1024x648.jpg

Det danskejet skiresort med 100% fokus på park, søger parkshapere til vinteren 2018/19. Læs mere om jobbet samt hvordan du søger her.

 

Bliv parkshaper i Ringkollen Parken

Er du vild med at stå på ski eller snowboard, har passion for at hænge i parken og er over 18 år gammel så se her. Ringkollen Parken søger nu personale til den kommende vinter, og leder efter 4 energiske og udadvendte drenge/piger til at hjælpe med forfaldent arbejde – det er alt fra sneproduktion, shaping i parken, afvikling af events til pasning af lift og cafeteria.

Det forventes ikke at du har prøvet at bygge en snow park før, og der vil blive sørget for den nødvendige oplæring – men du skal være klar til at tage fat, være glad for at arbejde udendørs i sneen og frem for alt selv være vild med at køre park.

 

 

Arbejdet er ulønnet, men der tilbydes gratis bolig og liftkort, samt en unik mulighed for at lære mere om konstruktion og vedligeholdelse af en snow park, samt generelt om drift af et skiområde som helhed. Hovedparten af arbejdet ligger uden for lifternes åbningstid, så der bliver rig mulighed for også selv at shredde parken.

 

 

Så går du med drømmen om en karriere som parkbygger, eller har du bare lyst til et par fede måneder i sneen – så er dette klart noget for dig! Vi kan bruge folk alt fra 6 uger til hele sæsonen.

Læs om hvordan en typisk dag er som parkshaper i Ringkollen Parken i vores tidligere artikel: En dag på sæson i Ringkollen Parken

 

Om Ringkollen Parken

Ringkollen Parken er et danskejet skiområde i Norge. Det ligger ca. 1 times kørsel udenfor Oslo, lidt udenfor byen Hønefoss. Ringkollen Parken er et lille skiområde med 1 tallerkenlift og en lille børnelift (rope tow), og der satses hårdt på park – dette betyder at stort set hele skiområdet er en stor snow park. I 2015 og 2016 var Ringkollen vært for DM i Freestyle ski og snowboard, og hvert år afholdes der Norgescup i slopestyle for både freeski og snowboard samt flere andre store og små events, konkurancer, photo shoots mm.

 

 

Sæsonen varer typisk fra start/midt november til start april/påske. De søger både folk der vil være med hele sæsongen – helt fra før den første sne falder, når alle rails, bokse osv skal sættes i stand og vi selv produerer kunstsne – og folk som måske har 4-6 ugers fri fra studiet og gerne vil prøve noget lidt mere udfordrende end den sædvanlige skibumse-sæson i Alperne.

Læs mere om os på www.facebook.com/ringkollenparken eller www.ringkollenparken.no

 

Er du interesseret?

Hvis du er interesseret så kontakt Christoffer Hove på tlf. (+45) 5123 7146 eller send os din ansøgning på mail til christoffer@ringkollenparken

 

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.