SKI & SNOWBOARDEr du den nye skiskolechef på CopenHill?

Redaktionen4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/09/skiskolechef-copenhill-1024x640.jpg

Den Danske Skiskole søger nu en skiskolechef til at varetage driften på Københavns kommende skibakke. Ansøg senest 10. september – opstart hurtigst muligt.

Jobopslag:

Den kommende skiskole på Amager Bakke / CopenHill søger skiskolechef/driftschef. I perioden op til åbningen af bakken, vil du være ansvarlig for opbygning af hele organisationen; Business case for skiskole, både driften bag inkl. økonomi, skiskole-produkterne, udvikling af visioner, ansættelse af skiinstruktører mm.

Når bakken åbner vil jobbet indebære daglig ledelse af skiskolens instruktører, videreudvikling af skiskoleprodukter, opsøgende salg af skiskole, administration, marketing og vi ser også gerne, at du kan varetage skiundervisning. Det er ikke et must, at du er uddannet skiinstruktør, men du skal i så fald have mod på at påbegynde uddannelsen, hvilket allerede vil være en mulighed i uge 42 2018 med Den Danske Skiskole.

 

Vi ser gerne, at du:

 • Har arbejdserfaring med drift og økonomi.
 • Har erfaring med koordinering af personale eller lignende. (vagtplaner mm.)
 • Kan kunne undervise begynder og let-øvet (eller være klar på at blive uddannet via DDS måske allerede i uge 42 2018) Vi mener det er et must, at skiskolechefen kan træde til og varetage skiundervisning, hvilket giver fleksibilitet i instruktørbemandingen, og sikre noget af den økonomiske usikkerhed i hele projektet.
 • Kan kunne stå for opsøgende salgsarbejde i forhold til samarbejdspartnere.
 • Gerne har erfaring med markedsføring, PR og annoncering.
 • Selvstændigt kan starte organisationen op; personale, kontor, Business case for skiskole setup, økonomi.
 • Er idé-rig, udadvendt, struktureret og punktlig.
 • Har sprogfærdigheder som engelsk og evt. svensk og tysk, da dette kan være en fordel, da der forventes mange udenlandske turister som kunder.

 

Information om ansøgning:

 • Løn efter kvalifikationer.
 • Ansøgningsfrist: 10 september.
 • Samtaler: 18-20 september.
 • Jobstart: hurtigst muligt og gerne fra 12 oktober, så man kan deltage i Hintertux.
 • Spørgsmål om jobbet kan du henvende dig til: 61794326 (onsdag og torsdag 9-16)
 • Ansøgningen sendes til amagerbakke@dendanskeskiskole.dk

 

Læs også vores seneste artikel om hvornår du kan begynde at booke skitid og købe liftkort samt hvornår at CopenHill forventer at åbne for Københavns kommende skibakke: CopenHill afslører interessante datoer

 

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.