PULSDouchebags sender ny serie afsted fra helikopter

Marie Tvarnø4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/09/DSC8059-Redigera-1024x683.jpg

I samarbejde med instagram stjernen Jay Alvarrez lancerer Douchebags nu endnu en serie smarte rejsetasker. Jay Alvarrez er en eventyrlysten ung herre, som er vant til at rejse meget, og han er derfor også selv flittig bruger af Douchebags tasker. 

Serien DB x Jay Alvarrez lanceres kun en måned efter deres sidste lancering med Jon Olssons kone, Janni Delér som kvinden bag designet.  Den indeholder 9 forskellige dele, som er nogle af dem vi kender bedst fra de tidligere serier med blandt andet The Backpack, Hugger og Little Bastard. Du kan finde hele serien lige her.

 

Jay Alvarrez er manden bag den nye serie // Foto: Douchebags
The Backpack – beskrives af Douchebags selv som din alt-i-en-taske. Tasken der passer til alle. // Foto: Douchebags

 

Robust serie til den eventyrlystne

Taskerne er lavet af PU-læder, som er vandafvisende, hvilket gør dem perfekte at rejse med. I regn og slud skal de eventyrlystne jo ud! Jay Alvarrez er kendt fra de sociale medier, og han var fra solgt, da Douchebags lancerede de første tasker med PU-læder og derfra begyndte de sammen at designe hans serie. Den unge social-media-fyr skriver selv på hans Instagram, at han stoler så meget på Douchebags tasker, at han lukkede sig selv inde i en af dem og blev kastet ud af en helikopter. Hvordan springet fra helikopteren gik kan du se i videoen nedenfor.

“When travel is your life, good bags are key to making life easy. I’m pretty sure we’ve made the best travel bags in the game.” – Jay Alvarrez 

Manden selv Jay Alvarrez // Foto: Douchebags

 

Hvem er manden bag?

Da Jay var 15 år droppede han ud af skolen for at følge sine drømme og give sin kreativitet og eventyrlyst en chance. Den unge fyr kom hurtigt med på socialmedia-bølgen og fik med tiden millioner af visninger på youtube. I dag er han 23år, har næsten 6 millioner følgere på instagram og lever det vilde liv med modeljobs, rejser og masser af eventyr. Og så er han selvfølgelig også blevet taskedesigner.

 

Ville du turde? // Foto: Douchebags

 

Hvis du vil følge med i Jays vilde eventyrer finder du hans Instagram lige her: Jay Alvarrez  – Hvem ved, måske er hans næste eventyr i sneen?

Den nye DB x Jay Alvarrez serie kan i Danmark blandt andet købes hos Blacksnow.

 

Marie Tvarnø

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.