SKI & SNOWBOARDCopenHill afslører priser på liftkort

Alexander Vissing7 måneder siden1 min

Hvor meget skal det koste at stå på ski og snowboard på toppen af Amager Bakke? CopenHill har netop offentliggjort prislisten – se den i bunden af artiklen.

Nedtællingen går heftigt mod nul for CopenHill, der fra december kan byde de første skiløbere velkommen på Amager Bakke. Og netop nu har folkene bag løftet sløret for svaret på det spørgsmål mange håbefulde skiløbere har siddet med – hvad skal det koste at stå på ski?

CopenHill har her i weekenden opdateret deres hjemmeside med priserne på liftkort, og især årskortene virker yderst attraktive. Tilsvarende nævner CopenHill via deres Facebookside, at årskortet først aktiveres når det benyttes første gang, og der vil være gode ‘early bird’ fordele at hente til de hurtige når salget først åbner.

Se prislisten herunder og læs mere om hvad de forskellige kort indeholder på copenhill.dk

 

 

 

 

 

 

Alexander Vissing

Xlife Media
C/O Republikken
Vesterbrogade 26
1620 København V
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout