/CopenHill afslører priser på liftkort

CopenHill afslører priser på liftkort

Af Alexander Vissing

Hvor meget skal det koste at stå på ski og snowboard på toppen af Amager Bakke? CopenHill har netop offentliggjort prislisten – se den i bunden af artiklen.

Nedtællingen går heftigt mod nul for CopenHill, der fra december kan byde de første skiløbere velkommen på Amager Bakke. Og netop nu har folkene bag løftet sløret for svaret på det spørgsmål mange håbefulde skiløbere har siddet med – hvad skal det koste at stå på ski?

CopenHill har her i weekenden opdateret deres hjemmeside med priserne på liftkort, og især årskortene virker yderst attraktive. Tilsvarende nævner CopenHill via deres Facebookside, at årskortet først aktiveres når det benyttes første gang, og der vil være gode ‘early bird’ fordele at hente til de hurtige når salget først åbner.

Se prislisten herunder og læs mere om hvad de forskellige kort indeholder på copenhill.dk