/DM2019: tilmeldingen åbner snart
DM2019 artwork

DM2019: tilmeldingen åbner snart

Af Alexander Vissing

Facebookeventen for vinterens DM i Freestyleski og Snowboard er offentliggjort, hvilket bl.a. afslører hvornår at du skal sidde klar ved tilmeldingstasterne.

Den flittige læser har uden tvivl opdaget, at påsken 2019 i Avoriaz, er vinterens ramme for DM i Freestyleski og Snowboard. Bag eventen står Sunweb som teknisk rejsearrangør, sammen med et ‘task force’ bestående af prominente profiler som Thomas Trads, Johan Duus, Joachim Clausen Hansen, Frederik Højgaard og Maya Casier.

Og netop nu er Facebookeventen kommet op, hvor det afsløres at der vil blive konkurreret i disciplinerne Slopestyle og Big Air inden for Kids, Junior og Senior rækker. Derudover er det nu offentligt, at tilmeldingen til sæsonens absolut fedeste afslutning, åbner allerede d. 15. november kl. 12.00.

Hvad: DM i Freestyleski og Snowboard 2019
Hvor: Avoriaz, Frankrig
Hvornår: Påsken 2019 (12.-21. april)
Facebookevent: DM i Freestyleski og Snowboard 2019
Tilmelding: Åbner d. 15. november kl. 12.00
Pris: 3.395,- (liftkort, bolig og bustransport)

TAGS: