PULSSKI & SNOWBOARDSURFDanmarks største ski- og surfbutik skifter navn

Mikkel Bang Maesen4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/11/One-Open-Sky-riders.dk-2.jpg

Danmarks største ski- og surfbutik, Nautic, skifter fra dags dato navn til One Open Sky. Det nye navn sker samtidig med en ny hjemmeside og webshop er blevet åbnet.

Danmark har efterhånden fået en del skibutikker i både land og by, og den største har hidtil været Nautic. Nautic, der havde butikker i Herning og København stod, i Danmark, og dets størrelse betød også at deres udvalg ofte er stort og forskelligartet, så der var noget til enhver smag – Noget de selvfølgelig tager med sig selvom de har fået nyt navn.

Også på surfsiden har Nautic vist sig at være store, og ligesom med ski, har de været vigtige i forhold til støtte af forskellige danske riders, samt mange events og konkurrencer.

Vi har skiftet navn, men du kan stole på, at vores passion for at give dig det absolut bedste udstyr til din favorit vand- og snesport, er præcis den samme, som den altid har været

One Open Sky


Navnet 
har også en betydning, og man har forsøgt at brande sig bedre, så man dækker både vand og ski – under samme åbne himmel.

One Open Sky er stedet, hvor alle med passion for vand- og snesport mødes. Lige under den åbne himmel, som er fælles for os alle, uanset om du er på vandet eller i sneen

One Open Sky


Webshoppen
 har også fået et touch-up, og er blevet god og burgervenlig igen. Dette bliver også fejret i anledningen af Black Friday, hvor butikken lover gode tilbud på både ski- og surf udstyr.

Det er dog ikke kun Webshoppen, der har fået nyt look; også de fysiske butikker har fået en omgang. Specielt Hernings nye facade er pranget med et helt nyt og stort billede, der sætter stemningen.

Se mere på oneopensky.dk

Mikkel Bang Maesen

Related Posts

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.