SKISKI & SNOWBOARDSNOWBOARDFreeskierens guide til pisten

Redaktionen3 år siden1 min

Du finder dig selv i alperne, det er starten af sæsonen og der er ikke faldet sne siden mormor var ung. Selvsagt er mulighederne for skiløb uden for pisten minimale og snowparken er ikke åbnet endnu. Den eneste mulighed du har er at fræse pister, det er i sig selv slet ikke en dårlig ting, men eftersom der blot er en håndfuld pister åbne, bliver det hurtigt trivielt. Riders.dk bringer dig her fem super fede fif til at blive meget sejere end de andre pistefræsere.

1. KØR HURTIGT
Det er sjovt at køre hurtigt, så længe man har styr på skiene eller brættet. Men husk aldrig at køre over evne, man kan nemt ramme ind i en anden skiløber hvis man mister kontrol og det giver minus point på cool-kontoen at komme til skade, eller at skade andre!

AV_Montafon_JensPeterFrederiksen3

 

2. KØR BAGLÆNS
Du føler dig som kongen og alle andre synes du er en tand sejere hvis du lige kan vende dig om og køre med numsen forrest ned af pisten. Igen skal du passe på ikke at ramme ind i nogle, og lad vær at træn switch kørsel efter at du har fået en bajer på bjergrestauranten, sandsynligheden for crash er mindst 100 gange større efter våde varer under vesten.

AV_Montafon_AlexanderVissing12

 

3. SPRAY ALT
Hvis sneen er helt blød og våd kan man sprøjte med sne, men du skal ikke sprøjte på andre, det er totalt dårlig stil og hvis du skvatter i forsøget, er du en dobbelt taber. Sprøjt i stedet ud i siden af pisten, så kan folk se hvor badass du er.

AV_Montafon_JensPeterFrederiksen4

 

4. JIB HELE PISSET
Hvis det kilder i parkskiene er der altid små transitioner, knuckles og andre hop at finde i kanten af pisten. Hvis det er muligt, tap ting som skilte og pæle men aldrig mennesker. Kig dig godt for (også i landingen), tag derefter fuld æde på, sæt dit pop og drej rundt i luften. Hvis der er nogle der ser dig jibbe rundt på pisten er du stensikker på at få et nyt telefonnummer ind på mobilos når du står og hænger i Schirmen (après ski bar) senere.

AV_Montafon_AlexanderVissing9

 

5. TAG SOLBRILLER PÅ I BAREN
Dagen er forbi, du har gjort alt ovenstående og nu er det tid til en forfriskning. Du skal altid huske at spille rigtig smart i baren. Der er to muligheder, enten kan du beholde gogglesne på, eller også kan du trække ekstra point på at hive et par solbriller (gerne hurtige) frem og smide dem på.

Poelsenholderdenstiv

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.