SKISKI & SNOWBOARDFreeride DM går en spændende fremtid i møde

Redaktionen3 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2019/01/Riders.dk-front.jpg

Det officielle danske mesterskab i freeride, Freeride DM, har indgået en vigtig aftale med to passionerede freeride skiløbere, Johannes Feldager og Troels Iversen, så fremtiden for Freeride DM er sikret.

De nuværende ejere af Freeride DM, Surf & Ski A/S, har indgået en overdragelsesaftale med de to passionerede freeride skiløbere, Johannes Feldager og Troels Iversen.


”I surf og ski er vi glade for at have aftalt med Johannes Feldager og Troels Iversen, at de fremover står for at gennemføre Freeride DM. Både Johannes og Troels er meget kendt i den danske ski branche og i miljøet omkring freeride. Vi ser det som en styrkelse og glæder os til at se dem udvikle eventet videre.” udtaler Palle Kjær, direktør i Surf & Ski A/S.


Der er sket utroligt meget siden første udgave af Freeride DM i 2008, hvor en lille gruppe skiløbere dystede mod hinanden i Les Deux Alpes. Dengang kendte de færreste til freeride på konkurrence niveau, men de to stiftere Tobias og Jeppe Hansen havde en ide. De ville skabe et hyggeligt skievent, hvor de danske off-piste skiløbere kunne konkurrere mod hinanden.

”Jeg har været med siden starten i 2008 i Les Deux Alpes. Der er sket en del i det danske og internationale freeride miljø siden da. Sporten er vokset eksplosivt og interessen for at køre freeride har aldrig været større end den er i dag.” fortæller Troels Iversen

De danske mesterskaber i freeride har været afholdt siden 2008. Fra 2008 til 2010 blev det afholdt i franske Les Deux Alpes. Fra 2011 til 2016 i franske Tignes i Rhône-Alpes regionen. I 2017 rykkede Freeride DM til østrigske Fieberbrunn, hvor dette års udgave af de danske mesterskaber i freeride også vil blive afholdt.

”Freeride DM går en spændende fremtid i møde og vi håber på at det danske freeride community vil støtte os i at løfte Danmarks hyggeligste skievent til ny højder.” udtaler Johannes Feldager

Det officielle danske mesterskab i freeride afholdes i uge 7 i østrigske Fieberbrunn. Freeride DM 2019 vil blive afholdt i samarbejde mellem Surf & Ski A/S, Johannes Feldager og Troels Iversen. Den 1. marts 2019 overtager Johannes og Troels det fulde ejerskab af Freeride DM.

”Vi har utrolig mange ideer til hvordan vi kan videreudvikle dette fantastiske skievent. Vi glæder os til at se alle i Fieberbrunn i uge 7, og hvem ved hvor vi mon mødes i 2020. Vi kan ikke vente med at smøge ærmerne op og komme i gang med arbejdet.” fortæller Troels Iversen afslutningsvis.

Freeride DM 2019 1

Læs mere på
www.freeridedm.dk
https://www.facebook.com/FreerideDM/

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.