SKIMikkel Brandt fortsætter på toppen

Alexander Vissing3 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2019/01/mikkel-brandt-les-arcs.jpg

Efter en flot andenplads i forrige uges Freeride Junior Tour, fortsætter Mikkel Brandt på toppen, og napper guld under weekendens stop i Les Arcs.

I forrige uge kunne vi fortælle om Mikkel Brandts fantastiske start på sæsonen, da han scorede en andenplads i Verbier til Freeride Junior Tourens U-16 kategori.

Toppen var dog langt fra nået, for Mikkel tog direkte videre til Les Arcs hvor der i sidste weekend blev afholdt atter et stop. Og hvis man var i tvivl om hvorvidt den unge knægt er fremtiden i dansk freeride, så satte han tvivlen på plads. Mikkel Brandt vandt nemlig guld – kæmpe tillykke!

results les arc


Kravler op ad seeding-listen

Og hvad der måske er allermest imponerende, så var det en sejr i en tre-stjernet konkurrence, hvorimod den i Verbier “kun” var to-stjernet. Med sejren tager Mikkel dermed 800 point med til ranglisten, og ligger pt. på en flot 9. plads i den totale 52 ugers seeding-liste.

Følg med i hans placering på touren her – vi glæder os allerede til næste gang Mikkel skal i aktion!

https://www.facebook.com/frenchfreerideseries/videos/1205015736303278/

Alexander Vissing

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.