SURFAnmeldelse – Momentum Generation

Emely Freja Petersen3 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2019/02/Momentum_generation2-1024x619.png

Mandag aften inviterede Nouvage til autentisk surf film i Grand Teateret. På lærredet var nogle af surf verdenens største stjerner at finde. Filmen rørte både ved følelser og fik en til at længdes efter varmere himmelstrøg og blå bølger.  

Momentum Generation er et tilbageblik i surf historien og viser hvordan kulturen er blevet skabt som den er. Filmen fortæller historien om en gruppe venner der fik ændret verdenssynet på surfing. Drengene kom alle fra dårlige kår og det var surfing der fik dem til at holde sig fra stoffer, slåskampe og kriminalitet. De startede ud med at surfe små lokale bølger og gik i gang med små hjemme videoer som senere blev til store internationale sponsorater, rejser til hele verden samt deres indbyrdes kamp om at vinde verdensmesterskabet.

Momentum Generation5
Momentum Generation
momentum generation

En af de mest verdenskendte surfere som er medvirkende i dokumentaren, er talentet Kelly Slater, som har vundet 55 stops på World Turen og vundet 11 Verdensmesterskaber! Han er idag 46 og konkurrerer stadig på World Turen. 

kellyslater

Kelly Slater2

Kelly Pipe

I filmen kommer man bag kulissen på vejen fra passion og kærlighed til surfing og havet til den seriøsitet og mentale kamp det er at konkurrere på verdens plan. En svær navigation imellem venskaber, kærlighed og ambitioner.

Pipeline
Pipeline

Udover Kelly Slater fulgte man også andre verdensstjerner som Rob Machardo og Shane Dorian blot for at nævne nogle få. 

Peaking RobMachado SanDiego Glaser
Peaking RobMachado SanDiego Glaser

Alt i alt en super spændende film, hvor man lærer de store navne bedre at kende og dykker dybere ned. Underholdende og lærerig. En film til nørderne, der samtidig formår at få en til at trække på smilebåndene og tørre et par tåre væk. 

/var/folders/8w/sj2ll8_n7xv_yg8cdzdd0sd00000gn/T/com.microsoft.Word/WebArchiveCopyPasteTempFiles/RidersdkLogostars4.gif

Riders.dk giver filmen 4 ud af 5 stjerner. 

Du kan se traileren HER

Emely Freja Petersen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.