SKI & SNOWBOARDDe første obstacles er landet på CopenHill

Alexander Vissing3 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2019/02/Vissing-CH-3-2-1024x683.jpg

To dage i uge syv åbnes der ekstraordinært til testskiløb for offentligheden på Københavns kommende skibakke. Og der er gode nyheder til freestylefolket, for de første obstacles er ankommet og står klar.

Tirsdag d. 12. og onsdag d. 13. Februar har du mulighed for at komme ekstraordinært ud og teste CopenHills faciliteter på Amager Bakke, da der åbnes op for offentligt testskiløb på de nederste 250 meter af anlægget.

Og er du freestyler er der ekstra god grund til at komme ud og prøve, for de første obstacles er netop landet, og i næste uge vil hele to af dem være på plads på bakken. Læs mere om hvordan du sikrer dig din tid på bakken i bunden af artiklen.

Jogge CH 2 3
Joachim Clausen Hansen tester et af de nye obstacles som allerede står på bakken // Foto: Alexander Vissing


Spændende samling obstacles

Vi kan hermed afsløre at der til næste uges åbning vil være to obstacles på plads; et 8,5m PJ Down Industry Pipe (vist ovenfor) samt en 6m flat-box.

Dette er dog langt fra det endelige setup. Den samlede start sending, og dermed de obstacles som vil være på bakken når den åbner officielt senere på foråret, er som følgende:

  • 6m flat-box
  • 8,5m PJ Down Industry Pipe
  • 6m Industry Rainbow Pipe
  • 3,8m Tanker Industry Tube
  • 8,5m Kink-box-to-rail Combi Obstacle
CH setup
En lækker sending obstacles som netop er ankommet til CopenHill


Kom selv derud

Der er vidst ingen tvivl om at der kun findes én undskyldning for at du ikke skal shredde på Amager Bakke i uge 7, nemlig at du allerede er på ski andetsteds.

Er du fanget i DK og ønsker at prøve kræfter med Københavns kommende varetegn, kan du booke din plads HER samt læse de praktiske oplysninger HER. Der er kun plads til 75 ad gangen, og de populære tidspunkter er allerede udsolgt.

Prisen er sølle 75kr i timen, men hvis du vælger at købe dit årskort nu, er det gratis, da kortet først aktiveres ved dit første besøg efter den officielle åbning senere på foråret. Det er da stærkt! Vi ses på tirsdag og onsdag!

Alexander Vissing

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.