SURFCasper Steinfath surfer verdens længste bølge Chicama

Marie Tvarnø2 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2019/04/Chicama-VIking-ON-Tour-91-1280x974.jpg

Den danske viking Casper Steinfath kommer verden rundt i hans iver på nye, vilde vandeventyrer. I februar gik turen til Peru og verdens længste bølge !

 

I den vestlige del af Sydamerika,  langs kysten ligger Peru. Netop her finder man Chicama, verdens længste bølge, der siges at kunne surfes i op til 6 minutter. Netop derfor er området verdenskendt blandt surfere for. Spottet og bølgen tiltrak tidligere på året naturligvis også Casper Steinfath. Kysten, der surfes ved er godt og vel 4km lang, og bølgen kan derfor holde sin længde i utrolig lang tid.

Altid på vej mod nye eventyr // Foto: Nicklas Kold Nagel

Casper er i 2019 i gang med sin youtube serie ”Viking on tour”, hvor 3 episode tager os med til Peru. Med sit surfboard under armen viser den danske viking os endnu en gang, at han kæmper for at opnå nogle af de mange drømme, han går og gemmer på.

 

Tjek videoen ud og se Casper give sig i kast med bølgen, som han endte med at surfe i 4 minutter og 30 sekunder. Det skulle eftersigende give trætte ben, men også et stort smil på læben !

 

Vil du følge Caspers eventyr finder du hans youtube her, instagram her og facebookside her 

 

Foto: Nicklas Kold Nagel

Marie Tvarnø

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.