SKI & SNOWBOARDKari Traa Girl Session løb af stablen under et solrigt DM

Victoria Jensen3 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2019/04/GURLSEZH-2.jpg

I anledning af DM i freestyle i Avoriaz blev der i søndags afholdt Girl Session i parken.

Der var lagt op til en fed eftermiddag i parken med høj sol, tunes fra soundboks og obstacles for girls only.

 

Medarrangør Maya Caiser byder velkommen til Girl Session // Foto: Anton Koch

 

Arrangementet var sponsoreret af Kari Traa, som havde sørget for goodiebags og diverse præmier. Pigerne var mødt talstærkt op, og en masse af drengene var klar på at heppe.

 

Drengene var inviteret til at heppe // Foto: Anton Koch
Foto: Anton Koch

 

Således lyder det fra pigerne bag arrangementet: “Kari Traa Girl Session var fantastisk. Det var det største fremmøde der har været nogensinde til en GIRLS session. Pigerne gav den gas, kom med godt humør og kom med et vanvittigt højt niveau. ALLE udviklede sig i løbet af dagen og satte tricks, som de aldrig havde lavet før. Det var fedt at se, at pigerne inspirerede og hypede hinanden.”

 

Foto: Anton Koch
Foto: Anton Koch

 

Først blev der kørt en times tid på en tube helt i bunden af parken, Efter alle havde fået nok af tuben, skiftede vi over til en af de blå kickers. Her blev der smidt både backflip, frontflip, øvet switch 3’er og diverse grabs

Målet med arrangementet var, at alle hver i sær skulle udvikle sig. Det var super fedt, at lære af de andre og blive heppet på, når 3’eren kiksede for fjerde gang.

 

Foto: Anton Koch

 

Maya, Karen og Naasu, der stod for arrangementet, understreger også, hvor vigtigt det er, med sådanne arrangementer for piger: “Vi synes, at det er vigtigt at arrangere sådan et event for piger, da de får mulighed for at udvikle sig og presse hinanden på en anden måde, end hvis de kører med drengene. Og vi synes, at det er vildt vigtigt for miljøet, at flere piger bliver inspireret til at dyrke freestyle. Kæmpe skud ud til Kari Traa for at gøre det muligt.”

 

Der blev givet råd fra sidelinjen // Foto: @antonkoch
Foto: Anton Koch

 

Riders.dk er totalt tilhænger af, at der fremover bliver fokuseret på, at heppe på hinanden blandt pigerne. Sådanne arrangementer er med til at støtte op om sammenholdet i miljøet, og det indkluderer pigerne i en sport, der ellers er domineret meget af mænd.

 

Foto: Anton Koch
Foto: Anton Koch
Wooooop // Foto: Anton Koch

Tak for en super fed session, riders.dk var stoked over at være med!

 

Victoria Jensen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.