SKI & SNOWBOARDSkiklubben Hareskov vil gerne i dialog med freestylemiljøet

Redaktionen3 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/08/DanskerDome_-08467-1024x683.jpg

Hvordan kan man igen gøre det attraktivt at være medlem af en skiklub som ung freestyler? Det har Skiklubben Hareskov sat sig for at finde ud af, og du er inviteret.

Det er ingen hemmelighed, at det længe har været en udfordring at fastholde de unges tilknytning og medlemskab af en skiklub. Så snart de unge flytter hjemmefra eller af anden årsag selv skal betale medlemskabet ryger det til fordel for andre prioriteringer.

Det har Skiklubben Hareskov et brændende ønske om at ændre på. Og ikke blot ved at gøre som de plejer, hvor det er bestyrelsen eller klubbens freestyle udvalget, der prøver at udtænke, hvad der skal til for at ændre tendensen.

Klubben har besluttet at gå i direkte dialog med miljøet. Det sker tirsdag d. 21. Maj kl. 16.30 i København. Læs mere på facebookeventen HER.

 

Vi har igennem længere tid diskuteret internt i klubben, hvad der skal til for at det er attraktivt at være medlem af en skiklub, og ikke mindst at ville ligge noget aktiv tid i arbejdet for freestylesporten. I den forbindelse er det helt oplagt for mig at klubben går i direkte dialog med miljøet, både med de som allerede er medlem af skiklubben og de som ikke er. Vi skal have dialogen med vores målgruppe, som jo ved hvad der skal til.

, fortæller Marie-Louise Andreassen, formand for freestyleudvalget i Skiklubben Hareskov og formand for Danmarks Skiforbunds kraftcenter DFC.

 

Dansker Dome er et af freestyleinitiativerne Skiklubben Hareskov har taget, som sidste år blev arrangeret med Riders.dk // Foto: Anton Lisner

 

En klub med en ung profil

Skiklubben Hareskov har som mål at freestyle sporten skal fylde endnu mere i klubben, og det er derfor utroligt vigtigt at de unge over 18 fastholdes som medlemmer.

 

De unge er bl.a. forbilleder for juniorerne, og vi ser på vores ture og camps, at der skabes et utroligt unikt fællesskab på tværs af aldersgrupperne, som vi gerne vil endnu mere af. Der ud over er de unge dygtige til at lave content på de sociale medier, som igen er med til at fremme og profilere kendskab til sporten. Det giver os som klub awareness og en ung profil.

, fortæller Marie-Louise Andreassen videre.

 

Populær sommercamp vender tilbage for andet år

Skiklubben Hareskov prioriterer freestylesporten højt og vil som nævnt fortsætte med dette. Sidste år arrangerede klubben for første gang en sommer camp på Folgefonna gletcheren i Norge. Klubben lagde et stort støtte beløb så turen kunne gennemføres til en rimelig pris. Og det er tiltag som dette skiklubben kan, men det kræver at de unge fremover støtter op med et medlemskab.

Campen arrangeres i øvrigt igen i år i samarbejde med Riders.dk – artikel om denne er lige på trapperne!

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.