SKISKI & SNOWBOARDBliv en bedre freestyler i din sommerferie

Jens Peter Frederiksen5 måneder siden1 min

Er du også allerede lidt sommer-deprimeret? Og synes du, vinteren er uoverskueligt langt væk? Så fortvivl ikke. Nu er der endnu en mulighed for dig, der gerne vil stå på ski om sommeren.

Du behøver ikke stille skistøvlerne helt op på loftet, for måske kan du få brug for dem i sommerferien. BGI Akademiet arrangerer nemlig en freestyle-camp på deres efterskole i Bjerre ved Horsens weekenden d. 2 – 4 august.

På deres backyard setup med kunstigt skiunderlag, vil du få undervisning af erfarne instruktører, så du kan udvikle dit freestyle-niveau og udfordre dig selv på skibakkens obstacles.

Undervisningen vil både foregår på deres backyard setup og på trampoliner i streethallen, hvor du vil kunne træne din balance og luftsans.

Tidspunkt: fredag d. 2. august kl. 18 til søndag d. 4 august. kl. 16.30

Pris: 995 kr incl. t-shirt, kost, logi, træning og aftenaktiviteter

Tilmeld dig og læs mere her:

Jens Peter Frederiksen

Har været en del af Riders.dk siden 2011. Jens Peters passion findes i hovedsageligt i skisporten, hvor freeride og freestyle fylder mest, dog er surfing begyndt at fylde mere og mere. Til daglig arbejder Jens Peter med Marketing og har en kandidat fra CBS. E: jens@riders.dk

Xlife Media
C/O Republikken
Vesterbrogade 26
1620 København V
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.