SKI & SNOWBOARDSommerski X Riders.dk i Folge Fonna

Emely Freja Petersen1 år siden1 min

Vi har teamet op med Hareskov skiklub for at lave en fed sommer camp med fokus på freestyle!

Campen finder sted i uge 28 på den kendte gletcher i Folge Fonna i naturskønne Norge.

På campen vil der være fokus på teknik og freestyle og du vil få mulighed for at lære fra nogle af de bedste danske freestyle coaches på både ski og snowboard.

Der vil være gode muligheder for at rykke sit niveau på campen da parken har åbent i mange timer dagligt. Ydermere vil man blive inddelt i hold der er tilpasset ens niveau, men der vil også være plads til at hygge og gode vibes med de andre deltagere på turen!

Folge Fonna er en ideel lokation og udover nogle af de bedste forhold til sommerskiiing i Europa er der også en vandrampe, skate- og trampolin område. Landskabet og naturen i nærområdet er helt unik og der vil også være mulighed for ture, aftenbadning eller ren afslapning i løbet af ugen.

Folge Fonna byder på mange andre spændende oplevelser ud over skiløb og der vil også være tid til andre aktiviteter så som spil, badning og udflugter til nærområdet.

Elsker du skiløb og ønsker at forbedre dig samtidig med at du hygger dig med andre, så er denne tur netop noget for dig!

Der er afgang fra DK søndag d. 7 juli og er retur i Dk igen søndag d. 14 Vi kører sammen derop i bus og bor samlet på et hyggeligt vandrehjem med helpension.

Du kan læse mere om turen og tilmelde dig HER. OBS! Sidste tilmelding er 10 juni.

Vi glæder os til at stå med dig!

 

Emely Freja Petersen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.