SNOWBOARDSe Mikkel V. Jørgensen afprøve det nye Burton Kilroy

Tor Rabøl Andersen3 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2019/06/IMG_0051-1280x720.jpg
I det nye edit giver Mikkel V. Jørgensen os en forsmag på det nye Burton Killroy snowboard.
Med solen højt på himlen, og stilede tricks giver Mikkel en følelse af gode vibes og forårs slush, som kalder på massere af progression i parken. Med Nikolaj Gunner i ryggen som grafisk designer og editor har makkerparret bevist at den nye Burton Killroy model, stadig er et af de bedste freestyle boards på markedet.

Method Grab // Foto: Kalle Hägglund

 

Se editet her

 

Historien bag
Det et-minut lange edit, bærer præg af tidens trends inden for editing, og serverer samtidig svedige hip-hop beats fra LNDN DRGS og Jay Worthy til vores øregange. Sessionen varede over 2 dage og blev filmet efter Hemsedals officielle lukning. Med var også Kalle Hägglund som fotograf.

 

Det var vigtigt for både Mikkel og Nikolaj at præsentere modellen Kilroy 2019/20 som et board, der har evner til alle parkens discipliner, om det så er rails, kickers, quarterpipes eller diverse jib tricks. “Planen var at vise Kilroy modellen som det freestyle image det har haft før, men alligevel gøre det lidt anderledes, resultatet er som i ser i filmen!!” – Mikkel V. Jørgensen.

 

Tailpress // Foto: Kalle Hägglund
Wallride to Boardslide // Foto: Kalle Hägglund
Bs. 540 nosegrab // Foto: Kalle Hägglund

 

Tor Rabøl Andersen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.