SKI & SNOWBOARDDansker Dome vender tilbage med sommerens bedste dag i sneen

Redaktionen1 år siden1 min

Med en super skarp pris har du nu mulighed for at komme ned og prøve Snow Domes enorme sommerpark med en masse ligesindet danskere. Tilmeld dig i bunden af artiklen.

Lørdag d. 10. august gentager Skiklubben Hareskov og Riders.dk succesen med en manifest af danske skiløbere og snowboadere i tyske Snow Dome, som atter i år byder på deres enorme sommerpark.

Og prisen er ligeså skarp som sidste sommer, nemlig blot 595,- inklusiv busrejse tur/retur og dagsliftkort. Dertil er der mulighed for gratis at deltage i sessions i løbet af dagen med fede præmier fra One Open Sky og MessyWeekend. Alle er velkomne uanset niveau.

Tilmeld jer i bunden af artiklen.

 

 

Verdens største indendørs snow park

Årets sommerpark indeholder i alt 17 obstacles fordelt over tre linjer i alle niveauer. Se her videoen fra sidste års Dansker Dome.

 

Dansker Dome 2018

Se med når et historisk højt antal danskere trodsede sommervarmen og overtog Snow Dome ved Hamburg.Læs mere om Dansker Dome samt se billeder fra dagen på riders.dk/danskerdome-recap

Posted by Riders.dk on Tuesday, August 14, 2018

 

Sådan kommer du med

De 50 pladser sælges efter først til mølle. Prisen er 595,- inkl. bustransport tur/retur samt dagsliftkort. Er du medlem af Skiklubben Hareskov, kan du bestille turen direkte på klubbens hjemmeside til 520,-.

 

Hvad: Dansker Dome
Hvor: Snow Dome Bispingen, Tyskland
Hvornår: Lørdag d. 10. august 2019
Afgang: Kl. 5.30 ved Forum (Julius Thomsens Pl. 1, 1925 Frederiksberg)
Hjemkomst: Omkring midnat samme sted.
Pris: 595,- inkl. bustransport tur/retur og liftkort
Tilmeldingsfrist: Onsdag d. 7. august 2019
Teknisk rejsearrangør: Skiklubben Hareskov
Facebook: Dansker Dome
Kontakt: info@riders.dk

 

 

Tilmeldingen er lukket

 

 

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.