PULSSURFSurfboards og elektriske motorcykler støtter POW

Redaktionen3 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2019/07/Cake_Imagebilder_DSC4378-1-1280x854.jpg

CAKE, den svenske producent af letvægts elektriske motorcykler, annoncerede i dag et nyt samarbejde med amerikansk håndværkere og motorcykel entusiast Chris Christenson og hans brand Christenson Surfboards, i en indsats for at støtte Protect Our Winters (POW).

Du har nok hørt om CAKE før – bag branded er samme designere som også har lavet POC udstyr gennem de senere år. Både CAKE og Christenson Surfboards er afledt af en passion for tyngdekraftsport, der udvikler sig
højtydende præstationsprodukter, samtidig med at man respekterer respekt og bæredygtighed. Den halve svenske halv Norsk trailblazer og ikonisk shaper har kørt motorcykler mest af sit liv. Faktisk, Christensons bedstefar voksede op på Gotland, den svenske ø, hvor CAKEs testspor lever.

 

Disse forbindelser og mere straks trak Christenson til CAKE. Mens han etablerede sin mærke som en af ​​verdens bedste brandmærker udvikler CAKE en ny kategori af Light Electric Off-road motorcykler (L.E.Os.), optimering af specifikationerne for et Electric Drive-tog inden for en off-road chassis. “Vi er så glade for dette samarbejde”, siger Stefan Ytterborn, grundlægger og CEO for CAKE.

 

 

“At teame op med CAKE gav bare mening”, siger Chris Christenson, grundlægger af Christenson Surfbrædder. “Som med mit eget mærke tror jeg, at når man laver en miljøvenligprodukt, skal du sørge for at det har tre komponenter: (1) det skal arbejde og arbejde godt,  (2) det skal modstå brug og have den strukturelle integritet, og (3) det skal se godt ud. CAKE har alle disse komponenter, og det er et produkt, vi tror på. ”

Christenson Surfboards vil oprette CAKE branded surfboards, der sælges på RideCAKE.com, mens provenuet vil støtte Protect Our Winters (POW), en nonprofit organisation dedikeret til outdoor mennesker og klimaforkæmpere. CAKE-branded surfboards retail for 1100USD / EUR, og er nu tilgængelige her.

 

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.