SUPSURFSommerens SUP spots over hele landet

Redaktionen3 år siden2 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/06/Paddeling-copy-1024x768.jpg

Hvis du ikke allerede har prøvet at surfe, eller du kender en der skal lære det så bringer vi her et par lokationer, hvor vi kan stå inde for at service og undervisninger er i top – uanset om du er fanget i byen, på den jyske østkyst eller er trukket mod vesterhavet.

happy surfing!

 

Copenhagen surf School

Teamet bag Copenhagen Surf School har gjort det nemt at komme på vandet selv hvis du er i storbyen.

Alle windsurfkurser og Sunset SUP ture foregår i Amager Strandpark ved Jollevej 8, 2300 København S. Mød op 5 minutter før dit surf kursus starter. Indtjekning og omklædning foregår ved kursets starttidspunkt. Der er både mulighed for omklædning indendøre eller omklædning i det fri. Du har mulighed for at få opbevaret dit skiftetøj og værdigendstande i vores Surfmobil, som vil være sikkert aflåst når vi er på vandet.

Læs mere: https://copenhagensurfschool.dk/

Lightbox image placeholder
Lightbox image placeholder

Lynæs

Hvis du har gemt dig i nordsjælland skal du uden tvivl forbi Lynæs. her banker der et stort surfhjerte og Surf Center Lynæs er garanti for for at du lærer at surfe.

Læs mere på https://surfcenter.dk/

https://surfcenter.dk/wp-content/themes/yootheme/cache/insta-1-bf4ea383.jpeg

 

Eastcoastsurfers – Fredericia

Hvis du er på den jyske øst-kyst bør du få dragten på og tage en surf-tur med teamet i den nye kanalby i Fredericia. En af drengene bag setuppet her er Martin Stephansen – en tidligere profil på den danske windsurfscene – Altid ud af energi og klar med en historie fra gamle dage.

Læs mere på https://www.eastcoastsurfers.dk

 

 

North Shore Surf – Løkken

Når solen bager og bølgerne ruller ind findes der næppe et federe sted i Danmark end molen i Løkken. Drengene bag North Shore Surf har fyldt stedet med stemning – og det kan mærkes – bestemt et besøg værd.

Læs mere på https://www.northshoresurf.dk/

Billedresultat for northshoresurf

Billedresultat for northshoresurf

Billedresultat for northshoresurf

 

Klitmøller

Klitmøller er forsat Danmarks Surf-lokation #1. Ved Cold Hawaii er der proppet med surf-stemning og der er selvfølgelig mere end et sted du kan lære at surfe. på Riders anbefaler vi Westwind og Coldhawaiisurfcamp.

Læs mere på http://klitmoller.westwind.dk/da/kursus og https://www.coldhawaiisurfcamp.dk/

Relateret billede

 

… skal du have dit eget?

skal du en tur i sommerhus eller er det bare blevet så hooked at du skal have din egen sup, så tjek udvalget hos et af udlejningsstederne eller på Blacksnow du kan få leveret en sup direkte til døren – https://steepdeep.dk/collections/sups

 

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.