SKI & SNOWBOARDThe Perfect Line – årets Freeride Camp med Riders.dk og Skiklubben Hareskov

Alexander Vissing7 måneder siden2 min

Tag med på årets Freeride Camp i schweiziske Lenzerheide, uge 4 2020. The Perfect Line er for alle niveauer og med mulighed for både en halv og en hel uges skiløb – tilmeld jer i bunden.

Fra d. 18. til 25. januar 2020 afholder Riders.dk sammen med Skiklubben Hareskov årets Freeride Camp i schweiziske Lenzerheide. Du kan vælge mellem 4 og 7 dage på ski, og får bolig med halvpension, bjergguide, lån af lavineudstyr, sociale arrangementer og meget mere. Alle er velkomne, og vi har valgt at kalde campen for ”The Perfect Line”, da vi ugen igennem – uanset niveau, køn og alder – skal jagte hver vores perfekte pudderlinje igen og igen.

 

 

Skiområdet Arosa-Lenzerheide

Med 225 kilometer pister og 43 lifter kommer man let til og fra de mange freeride-muligheder som terrænnet byder på, hvad end man er til skovskiløb, åbne flader eller smalle couloirs. Den høje beliggenhed fra 1.500 til 2.865 meters højde, gør Lenzerheide utroligt snesikkert, og giver mulighed for mange store freerideture med fantastisk udsigt. Og det bedste ved det hele? Som en af alpernes stadig uopdaget perler, slipper man for kampen om pudderen.

 

 

Hvor skal vi bo?

Vi skal bo på det topmoderne Revier Mountain Lodge, beliggende blot 50 meter fra liften. Alle værelser er kendetegnet ved den fantastiske udsigt udover søen og bjergene igennem de kvadratiske vinduer fra gulv til loft. Den store lounge i stueetagen fungerer som socialt samlingspunkt til morgenmad, aftensmad samt afterski-bar.

 

Lenzerheide23

 

Bjergguide og niveauinddeling

Vi har allieret os med bjergguiderne fra Skischule Lenzerheide, der udover at kende området ud og ind, har den højeste Schweiziske uddannelse inden for sikkerhed og skiintruktion. Turen er åben for alle niveauer og aldre, uanset om man er hardcore freerider eller aldrig har kørt pudder før. Dog skal man være en habil skiløber på pisten. Hold inddeles i grupper af maks. 8 personer på baggrund af færdigheder, alder og niveau.

 

Lenzerheide9

Lenzerheide37

Skisafari

Med i pakken er der også inkluderet 1-dags Skisafari, hvor gruppen tager en stor dagstur via off-pist rundt til andre byer i dalen, inkl. mindre hikes med ski på ryggen og lange nedfarter i pudderen. Den specifikke Skisafari tilpasses gruppernes individuelle niveau. I tilfælde af dårligt vejr eller tvivlsom lavinesituation, kan Skisafarien blive erstattet af normal bjerguide i off-pist terrænet inden for skiområdet.

 

Lenzerheide6

Lenzerheide28

 

Priser og pakker

 

 

Fuld uge / 18.-25. januar 2020
  • 7 overnatninger på Revier Mountain Lodge inkl. halvpension
  • 7 dages liftkort til Arosa-Lenzerheide
  • 4 dages bjergguide i grupper af maks. 8 personer, inkl. skisafari
  • Gratis lån af lavineudstyr, hvis nødvendigt
  • Velkomst- og afslutningsfest

Pris: 8.600,-
(u. 18 år pris: 8.100,-)

 

Halv uge / 18.-22. januar 2020
  • 4 overnatninger på Revier Mountain Lodge inkl. halvpension
  • 4 dages liftkort til Arosa-Lenzerheide
  • 2,5 dages bjergguide i grupper af maks. 8 personer, inkl. skisafari
  • Gratis lån af lavineudstyr, hvis nødvendigt
  • Velkomst- og afslutningsfest

Pris: 5.200,-
(u. 18 år pris: 4.950,-)

 

Tilmeldingen er lukket (kontakt nedenstående for venteliste)

 

Tilmelding foregår via Skiklubben Hareskov. Ved spørgsmål til tilmelding henvises til Marie-Louise Andreassen på mla@hareski.dk. Ved generelle spørgsmål til turen henvises til Alexander Vissing på vissing@riders.dk

 

Vedr. transport

Der er fem daglige afgange fra Københavns lufthavn til Zürich (med SAS eller SWISS), og blot to timers tog transfer op til Lenzerheide. Ønsker man at køre selv er rejsen blot 1.100 kilometer fra den danske grænse. En behagelig og enkelt køretur med motorvej helt indtil de sidste 20 minutter af turen.

 

Læs om vores tidligere besøg

Vi har tidligere i Riders.dk besøgt Lenzerheide med stor begejstring. Læs mere her:

 

Alexander Vissing

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.