SKI & SNOWBOARDSådan kommer du i gang på Amager Bakke

Alexander Vissing12 måneder siden1 min

Det er en lille smule anderledes at booke ski-tid på Danmarks nye skibakke end som under den traditionelle skiferie. Se priserne samt læs hvordan du booker her.

Blot 3,5 kilometer fra Københavns centrum tårner kongerigets urbane bjerg sig op, hvor 500 meter kunstig skipist indkapsles i rå natur på toppen af ARCs forbrændingsanlæg. Med alt fra vandrestier, urban fitness og en 85 meter høj klatrevæg til slalom bane og freestyle-park, er der noget for enhver smag i outdoor- og bjerguniverset.

 

Foto: Justin Hummerston

 

Det koster det

Det imponerende anlæg er gratis at besøge hvis man ønsker at benytte vandrestisystemet, urban fitness eller den lille begynder skibakke og jib-arena foran skicenteret – sidstnævnte med et valg af freestyle obstacles. Klatrevæggen opereres separat fra Amager Bakke, hvor selve skibakken med de 4 lifte, 3 pister, slalombane og freestyle park opereres af CopenHill. Priserne på liftkort er som følgende.

 

Sådan booker du din ski-tid

Modsat den årlige skiferie hvor man blot køber et liftkort til længden af ens skitur ved ankomst, foregår det en smule anderledes på Amager Bakke. Du skal nemlig booke din ”’ski-tid” hver gang du skal derud, også selvom du f.eks. har et årskort. Dette er bl.a. med til at sikre at der altid maksimalt er et givent antal mennesker på bakken, og dermed en god oplevelse for alle skiløbere og snowboardere.

Man kan se ledige ski-tider og booke sin egen tid direkte på copenhill.dk, og det er også her man køber årskort, tilkøber skiskoleundervisning, lejer skiudstyr osv.

 

BOOK SKI-TID HER

 

 

Alexander Vissing

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.