PULSSKI & SNOWBOARDMessyWeekend lancerer ny Inuit Goggle

Alexander Vissing3 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2019/10/002-1280x720.png

Det danske solbrille- og gogglemærke Messyweekend gentager successen fra sidste års Kickstarter kampagne, og lancerer deres nye Inuit Goggle.

Sidste efterår tog danske MessyWeekend rampelyset med deres XE1 goggle, der vendte op og ned på hvad en kvalitetsgoggle med det hele skal koste. Vi var også selv begejstrede under vores test, med blot et par få punkter til forbedring. Intet ændrede dog på, at MessyWeekend uden tvivl var den bedste google til prisen på markedet. Og ja, så er det jo dansk, og støtter samtidig opsamling af plastikaffald i verdenshavene igennem alle deres salg.

 

 

Ny goggle til en uhyre skarp pris

Det er blevet efterår igen, og MessyWeekend har i mellemtiden været i værkstedet. De kan nu præsentere den nye Inuit goggle, som eftersigende skulle imødekomme det vi savnede i XE1-modellen. Med to helt nye linser samt en ny frame og strap, er der altså tale om en helt ny goggle. Den er netop gjort tilgængelig på Kickstarter, og starter på sølle 650 kr. Du kan altså spare op til 50% på listeprisen ved at reserve dit par nu.

Læs mere om Inuit og bestil dit par på Kickstarter HER.

Om teknologien siger MessyWeekend selv:

 

XE2 linsen

Den nemt udskiftelige XE2-linse er en forbedret version af XE1-linsen fra sidste års model Den dobbeltlagede linse er fremstillet af førsteklasses optisk kvalitets polycarbonat, som gør XE2 både tynd, let og praktisk talt umulig at slå i stykker. XE2 leverer et høj-kontrast udsyn hvor den violette base sikrer en forbedret farvegenkendelse, som synliggør detaljer der normalt er usynligt for det blotte øje. Der er tilføjet kontrast-forbedrende farvestoffer for at finjustere lys-spektret og derved øge kontraster samt reducere blænding specielt udviklet til skisport og vejrforholdene i bjergene.

 

 

På indersiden af dobbelt-linserne er der anvendt en anti-dug belægning og samtidig designet et ventilationssystem, der giver optimal forebyggelse mod dug gennem hele dagen. På ydersiden er der tilføjet en nano-coating for gøre linsen mere modstandsdygtighed mod ridser samt tilføjet en klar superhydrofobisk vandafvisende coating, der gør XE2 let at rengøre. På Revo -og mirror linserne anvendes der samme coating-teknologi som NASA anvender til astronauternes solar beskyttelse. Sidst men ikke mindst har XE2 fuld UV400 beskyttelse (UVA+UVB) såvel som beskyttelse mod det skadelige blå lys, som kan gøre en sneblind.

Med Inuits cylinderform leverer de et perifert synsfelt, hvilket betyder et op til 18% bredere synsfelt sammenlignet med vores FLOAT goggles.

 

 

XEP linsen

Dette er en fotokromisk version af XE2-linsen, hvilket betyder, at den automatisk tilpasser sig hvilken som helst vejrsituation. Den udskiftelige linse reagerer på kombinationen af sollys og UV-stråler, når fotokromiske molekyler konstant re-kalibrerer i takt med at lyset ændres. Dette forårsager, at linsen skifter til mørk tilstand på op til 25 sekunder, når solen skinner. Gennem disse hurtigt skiftende overgange garanteres der selvfølgelig fuld UV400 (UVA+UVB) beskyttelse. XEP er fremstillet af en patenteret indstøbt film, som sikrer den højeste optiske kvalitet og derved en ensartet toneændring såvel som modstandsdygtig mod alt slags vejr. XEP er udviklet specifikt til vejrforholdende på bjerget.

 

Inuit goggle frame

Den nye frame er fremstillet af letvægts TPU (termoplastisk polyurethane), som er både ekstremt fleksibelt, holdbart og sikrer samtidig en fantastisk tilpasning til alle ansigter og hjelme. Skum-teknologien er trelaget for at sikre en god luftgennemstrøm, som forebygger dug og derved sørger for et komfortabelt fit.

 

 

Inuit goggle strap

Strappen kan let udskiftes, og du kan derfor nemt ændre udseendet på dine goggles ved kun to klik. For at sikre et cool look er der anvendt en mat silikone til MessyWeekend logoerne. Strappen kommer desuden med tredobbelte silikone-linier, som forebygger, at dine ski goggles bliver hvor de skal.

 

Læs mere om Inuit og bestil dit par på Kickstarter HER.

Læs mere om MessyWeekend på deres hjemmeside HER.

 

 

Alexander Vissing

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.