SKI“121” på toppen af CopenHill

Redaktionen2 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2019/10/Paddy_Graham_c.Pally_Learmond-2560-1280x853.jpg

I den endeløse række af skifilm der står klar til at skyde sæsonen igang, vises “121” på CopenHill fredag d. 25. oktober.

Filmen er bygget op rundt om den nye Volkl 121 ski og indeholder riders såsom Ahmet Dadali, Markus Eder, Paddy Graham, Colter Hinchliffe, Bene Mayr, m.m. Den er spækket med dyb pudder og kæmpe moves langt ud i den backcountry som vi alle elsker. Drengene fra Blacksnow.dk sikre at der vil være forskellige skimodeller fra Volkl tilgængelig, så du kan se og føle – samt få en historie med på vejen.

 

Filmen vises på toppen af CopenHill ved baren
–  fredag d. 25 oktober kl 20.30

 

For de virkelig ski hungrende har CopenHill sikret 2 timers ski inden filmen for en flad 200’mand (hvis du allerede har årskort er det inkl.) – så mød op kl 18.00 så kører vi et par ture inden der er film, øl og snacks.

Tilmeld dig meget gerne på eventsiden (her), så vi har en ide om der kommer 50 eller 1.000.

Teamet bag har givet følgende statement;

 

It’s often easy to overthink a ski movie and at times the reasoning behind it. The plan was simple. Focus on skiing, go where we want and do what we want. Jumps, lines and deep powder. This is an old school flick, plain and simple. It’s about friendship and freeskiing, one to one with some of the best
powder hounds around…

 

 

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.