SKI & SNOWBOARDAarhus inviteres til premiere på Factions ’The Collective’ og Ferda

Alexander Vissing2 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2019/11/ferda-collective-banner-1280x669.jpg

Befinder man sig i smilets by fredag aften er planen klar. One Open Sky inviterer nemlig til premiere på Factions nye skifilm samt visning af den danske ski- og snowboardfilm ‘Ferda’.

Lykkedes det dig ikke at komme til den propfyldte premiere på den nye danske ski- og snowboardfilm ’Ferda’, har du nu muligheden for at se den i Aarhus. One Open Sky viser filmen på Oops Bar i Aarhus, og har samtidig fået lov til at holde danmarkspremieren på den nye Faction film: “The Collective”. Glæd jer til at opleve riders som Antti Ollila, Alex Hall, Sam Anthamatten, Tim McChesney, Daniel Hanka, Kelly Sildaru, Henry Sildaru, John Collinson og muligvis – the ghost – Candide Thovex. Dørene åbner kl. 20.00 og der er fri entré – første film starter 20.30.

 

Hvad: Premiere på ’The Collective’ og visning af ’Ferda’

Hvornår: Fredag d. 8. november 2019 kl. 20.00

Hvor: Oops, Frederiksgade 26, 8000

Pris: gratis

Detaljer og program: Facebook-event

 

 

Trailer ’THE COLLECTIVE’

 

Teaser ’FERDA’

Den anden november har nogle venner og jeg premiere på vores ski- og snowboard film Ferda. Det foregår i Absalon kl. 20, der er efterfest og hele herligheden koster altså gratis <3Det ville glæde mig at se en røvfuld venner, veninder og alt imellem, så drop dine planer eller se det som en førfest, og kom og nyd det højeste niveau Danmark har at byde på af freestyle.Det største skud ud til alle, der har været en del af processen og vores sponsorer, der har gjort det muligt ❤One Open SkyRecompli.dkSkateproRiders.dkMusik: Wiinston – Introhttps://www.facebook.com/events/612106729320508/

Posted by Mikkel Hjort-Pedersen on Monday, October 14, 2019

 

 

 

Alexander Vissing

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.