SKI & SNOWBOARDMessyWeekend relancerer FLOAT til skarp kampagnepris

Redaktionen11 måneder siden1 min

Står du og skal bruge et par nye goggles til vinteren, så kan du til og med mandag spare op mod 50% på den relanceret FLOAT-model fra MessyWeekend.

Det danske solbrille- og goggle-mærke er med på Black Friday bølgen med en relancering af deres FLOAT-model fra sidste vinter. Den opdaterede model indeholder den nye XE2 linse, der indeholder samme kontrast-teknologi som kendt fra f.eks. Oakey’s Prizm; noget vi var rigtig begejstret for under vores test af samme linse i INUIT-modellen tilbage i oktober. Dertil er der kommet rig mulighed for custom-straps med mere, så du kan skræddersy din helt egen model.

 

 

Skarp pris til og med mandag

Kampagnen løber frem til og med mandag. Skal du på ski i år, eller mangler du en julegave, kan du altså frem til og med mandag erhverve dig en dansk top-kvalitets goggle til op mod halv pris, samtidig med at du sikrer oprydning af 4kg plastik fra Stillehavet. What’s not to like?

 

Bestil dit par her

 

 

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.