SKISKI & SNOWBOARD#WhatsYourLine – Vis os din ultimative linje og bliv Haglöfs ambassadør

Troels Iversen2 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2020/02/front-1280x787.jpg

Er du den næste internationale Haglöfs ambassadør? Det svenske outdoor brand lancerer sin legendariske Vassi freeride-kollektion og leder efter dedikerede freeride skiløbere. Er det dig?

Det eneste du skal gøre, er at dele din linje med resten af os på Instagram, hvor du tagger @haglöfs og #WhatsYourLine. Dermed har du mulighed for at score en eksklusiv ambassadørkontrakt med Haglöfs.  Vassi-linjen blev udviklet i 2010 i samarbejde med den svenske skiløber Per Jonsson Öhlin. Det blev lavet specifikt til at imødekomme kravene fra freeriders, og blev mødt med reel entusiasme og god tilgendegivelser fra freeride miljøet. I efteråret er denne linje tilbage, dog nu opdateret og forbedret.

 

Her ser du Vassi Gore-Tex Pro outerwear i Japan. Foto af Nicklas Nagel

 

Førstepladsen modtager følgende:

– 50.000 SEK

– Haglöfs ambassadørkontrakt på et år

– Yderligere 30.000 SEK til brug på skirelateret projekter

– Du deltager i den kommende Haglöfs Vassi-kampagne i foto og video

– Et komplet sæt Haglöfs Vassi-skisæt

 

Andenpladsen modtager følgende:

– 20.000 SEK til et skirelateret projekt

– Et komplet sæt Haglöfs Vassi-skitæt

 

Trejdepladsen modtager følgende

– Et komplet sæt Haglöfs Vassi-skisæt

 

 

 

For dem, der leder efter inspiration, så kan du udforske #whatsyourline hashtagget, der allerede har skabt en del traffik på Haglöfs Instagram-feed, hvor billeder og videoer vil fortsætte med at dukke op indtil konkurrencen slutter den 27. Marts 2020. Se mere på https://www.instagram.com/haglofs

#Whatsyourline-konkurrencen løber mellem 28. januar og 27. marts 2020. Mere information kan findes på: www.haglofs.com/whatsyourline

 

Foto af Nicklas Nagel
Foto af Nicklas Nagel

 

 

Troels Iversen

Troels har været fast del af Riders.dk siden år 2006. Sidenhen har han rapporteret fra events og konkurrencer over det meste af kloden. Passioneret freeride skiløber og fotograf, der tilbringer flest mulige uger i bjergene hver vinter, hvor St Anton am Arlberg i Østrig er favoritten. Sommeren går med at surfe den danske vestkyst, eller rejser udenlands i søgen efter bølger. E: troels@riders.dk IG: iversentroels

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.