PULSSKISKI & SNOWBOARDSNOWBOARDFriday Night Freestyle på CopenHill

Marie Tvarnø2 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2020/06/freestyle-1280x773.jpg

Savner du også vinteren og de hyggelige sessions med vennerne i parken? Så kig forbi CopenHill fredag d. 19. juni kl 17.00 til Friday Night Freestyle // Superpark x Best Trick

Selvom det føles som sommer, kan man sagtens savne sneen ! Heldigvis har du stadig rig mulighed for at tage et smut forbi CopenHill og få stillet din skiferie-sult lidt.

En gang om måneden samles alle freestylere, der har lyst, til den fedeste aften. Hele den nederste del af bakken på CopenHill omdannes til en stor superpark, og der afholdes en kæmpe session med sjove konkurrencer, fed musik og gode vibes.

Alle kan være med – Både unge og gamle, drenge og piger, skiløbere og snowboardere. Om man vil tage en boks for første gang eller sætte et teknisk trick på de store rails, så er det der, det sker!

Er man ikke selv til vilde tricks, vil der også være rigeligt med action at kigge på for tilskuerne.

Arrangementet finder allerede sted på fredag d. 19. juni og det starter kl. 17.00. Der vil i løbet af aftenen køre en uformel og sjov konkurrence, som alle kan være med i. Efterfølgende tager alle sammen til toppen af bakken for at holde præmieoverrækkelse, se skifilm og derefter er der fredagsbar indtil folk ikke gider mere.

Der vil være fede præmier og giveaways fra arrangørernes sponsorer, så vil man have fingrene i nogle goodies, er det bare med at huske ski eller snowboard. Der vil være pølser på grillen og kolde drikkevarer til alle riders!

Eventet er gratis, men hvis man vil køre på bakken, kræver det at man booker en skitid på CopenHills hjemmeside. Der er ingen officiel tilmelding til eventet, man møder blot op med sit udstyr og sit gode humør!

Alle retningslinjer fra myndighedernes tages meget alvorligt og alle opfordres til at holde den nødvendige afstand til hinanden. Der er  rigeligt med plads – både på bakken og i baren.

Inviter dine venner og kom med ud til en sjov aften!

Tidsplan: 

17.00-20.00
Åben session
19.00-20.00
Best Trick konkurrence
20.00-21.00
Præmieoverrækkelse & skifilm
21.00-23.30
Fredagsbar
Sponsorer: One Open Sky, Line Skis, Pow Gloves

Marie Tvarnø

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.