SURFMaya Gabeira slår sin egen verdensrekord

Jens Peter Frederiksen2 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2020/09/maya-gabeira.jpg

Brasilianske Maya Gabeira har forbedret hendes i forvejen imponerenede verdensrekord i største bølge surfet af en kvinde. 

 

Maya Gaberia har vundet cbdMD XXL Biggest Wave Award for at have surfet den største bølge. Rekorden er selvfølgelig blevet sat i Nazaré i Portugal, som jo netop er kendt for sine gigantiske bølger. Bølgen målte hele 22,5 meter. Dermed slår hun også sin egen GUINNESS WORLD RECORDS™.

 

Se selv med her, fra World Surf League:

 

 

Selvom mændenes og kvindenes konkurrencer er adskilt for denne kategori, slog Gabeira tur også mændenes cbdMD XXL Biggest Wave, som blev vundet af Kai Lenny (Paia, Hawaii) hvor bølgen målte 21,5 meter.

 

Kilde: https://www.worldsurfleague.com/posts/455487/maya-gabeira-sets-new-world-record-wins-cbdmd-xxl-biggest-wave-award

 

 

Jens Peter Frederiksen

Har været en on-and-off del af Riders.dk siden 2011. Jens Peters passion findes i hovedsageligt i skisporten hvor freeride fylder mest. Dog er surfing begyndt at fylde mere og mere. Jens Peter har en kandidat fra CBS og arbejder til daglig med marketing. E: jens@riders.dk

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.