SKI & SNOWBOARDChronicles of a Ski Bum – Foredrag med Jimmy Petterson

Redaktionen2 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2020/10/Untitled-1.jpg

Skilegenden Jimmy Petterson, forfatter, foredragsholder og skibums igennem 40 år kommer til København og fortæller om sine mange eventyr på ski. Jimmy har stået på ski i 75 lande og på alle syv kontinenter. Han er en kæmpe verdensmand.

DATO // Onsdag den 21. oktober 2020
TIDSPUNKT // 18 – 20
LOCATION // Blacksnow butikken i Nordhavn
PRIS // 59 DKK
Der er garanti for god underholdning, vilde historier, og en lille overraskelse skal Jimmy nok også trække op ad ærmet. Jimmy har samlet sine mange historier fra hele verden i to coffee table books, Chronicles of a Ski Bum.
For at deltage i eventet, skal du være tilmeldt via Eventbrite.
Vi overholder myndighedernes retningslinjer til eventet. Der er 30 billetter til salg.
Foredraget foregår på engelsk.
See you there! 

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.