SKISKI & SNOWBOARDPodcast anbefaling – TPM skilegenden Jonny Moseley

Ole Takai2 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2020/10/Pod_anbefaling_cover_v2-1280x720.jpg

Vi skal en tur ’down memory lane’. I dette afsnit at The Powell Movement snakker Mike Powell med ski legenden Jonny Moseley.

Jonny Moseley var en af dem, som for alvor satte gang i udviklingen af ”new school skiing”.  Da han under OL i Nagano (1998) vinder guld i puklerne, er han den første til at lave 360 mute grab i OL sammenhæng. Se videoen her >>

I 2002 under OL i Salt Lake, skubber han endnu en gang udviklingen, da han er den første til at laver en ’Dinner Roll’. Se videoen her>>
I podcasten får man et spændende indblik i hvad der gik forud for OL i både 1998 og 2002 – og nogle af de udfordringer han bl.a. havde i forhold til regelsætte som dommerne bedømte ham ud fra.

Episoden er egentlig udgive helt tilbage i marts 2017, men det er på alle måder et rigtig godt sted at starte, hvis man vil forstå hvorfor og hvordan, moderne skiløb har udviklet sig.

Værten Mike Powell er et kendt ansigt i ski industrien. Han var i mange år team manager hos K2, og har være konferencier til utallige konkurrencer og events.
Man fornemmer hurtigt hans enorme viden om skibranchen, og han har altid en anekdote eller et frækt spørgsmål i baghånden når han interviewer action sports legender.

The Powell Movement udkommer en gang om ugen, og der findes 195 afsnit. Med andre ord, der er rigeligt at lytte til imens vi venter på vinteren – rigtig god fornøjelse.

Læs mere om The Powell Movement: http://www.thepowellmovement.com/

Ole Takai

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.